Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Kullandığım Foto. Makinasında bir blur efekti varki benim çok hoşuma gidiyor. ancak aradım aradım photoshopta bu etkiyi veren bir blur efekti bulamadım. Bir örnek göstereyim; şu orjinal hali şu da blur'lu; var mıdır bu tür bir blur elde edebileceğim photo editing programı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Karlı havada, kartopu oynadıktan sonra cep telefonu ile fotoğraf çekmeye çalışırken elimin lense kayması sonucu lensin ıslanması efekti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 abi photoshopta gayet blurun hardness ve flowuyla oynayıp bunu elde edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ya vallahi oynadım oynadım yapamadım. üşenmesenizde bana yapsanız orjinalide var resmin aynısı olabiliyorsa öpecem elinizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 yapılmışı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 lol o da bi yöntem tabi "al bak yaptım" diyip yapılmışını koymak :D olmaz aşamalarını istiyorum nerden neyi seçtin hangi oranda uyguladın cart curt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 3 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 3 2 hmm ok bunu denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 dene olursa söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 2. resim daha hoş değil bence. tabii zevk meselesi ama 1. resim çok çok daha hoş gözüküyor 2. resime oranla. photoshoptaki blur efekti ile belki daha değişik ve güzel gözüken bir şey yapılabilir o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 makinada da blur olarak değilde smooth olarak geçiyor. ya bu efekt şeyi andırıyor, hani kameraların önüne kadın çorabı takarlar ya fosil sanatçı çekiyorsa eğer, kırışıklıkları gözükmesin diye, onun gibi. ajda pekkanı mesela bu efektle taş yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ajda pekkanı taş yapmak için saatlerce ps lazım. ayrıca psde her bişeyi yaparsın kalite kaybetmeden. doruk haklı 2.resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bu efektin muadilini photoshop'da elde etmek adina google'da "soft focus photoshop tutorial" diye aratiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar