Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

askerlik /gg

Chaz

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
abi beni banlıyolar paso alla alla..

neyse geldik burdur'dan. Baya bi zevkli geçti acemilik dönemi , belki gittiğim yerle alakalıdır ama bayada kolaydı, hani öyle çok zorlanmadım -ki sporla ilişiği olmayan bi adamım

7 gün geçti ne çabuk :/ şimdi yolculuk Ankara Anıtkabir Komutanlığı yolu düşen her paticiği beklerim ( sakın nöbette hareket falan yapmayın tikim var ha :D ) kalın sağlıcakla.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi askerlik süper bi yer ya,bu kadar güzel olduğunu bilsem daha önce gelirdimde kriz falan iyi oldu şimdi gelmem.O yukardaki wall of texti tamamen yaşadım ama 40 değil 250 kişiyle.Ve hala da devam ediyor.
Acemiliğin 3. haftasında başçavuşlar yarbay-albaylar falan geldi,elektronik den bilgisayara bahçıvan dan garsona kadar meslek sordular.

Bende elektronik-bilgisayar seçmelerinden 25 kişi içinde ilk 10 a girip form doldurdum,ist-ank-izmirdeki muhabere merkezlerine çavuş olarak gidicekmişiz,ama yinede küçükde olsa gidememe payı bırakmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
36 gün sonra ilk çarşım pöh!.. 3. nolu nizamiyeden çıkınca bi yazı var "Anıtkabir'de askerlik yapmak herkese nasip olmaz" diye, içeri girdiğim günden beri ne kadar amele işi varsa hepsini yaptırdılar sağolsunlar gerek bahçe işleri gerek hamallık falan. 2 haftada birmiş çarşılar bide of diyorum of.

Bu arada o topuğa iğne öyle nöbet falan olayları yalan :D saygı nöbetçileri gece dahil olmak üzere 6 saat nöbete çıkıyo 4 saati dikili olarak anıtkabirde 2 saatte gece nöebeti olmak üzere allah yardımcıları olsun

şimdilik bu kadar güle güle
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Masquerade said:
benim bildigim 29 yaşına kadar okul hedesiyle tecil edebiliyon.

yaş 29 oldumu öğrenci de olsan kaçak durumuna düşersin. giriverirler koluna, askeriyede uyanırsın ertesi gün fsdg.

yok öyle bir şey =)
askerlik arkadaşlarımın yaş ortalaması 28 idi acemilikte

34,32 yaşlarında 5-6 kişi vardı, çoluk çocuk sahibi insanlar

doktora vb yapmışlar veya benzer sebeplerle tecil etmişler. sonunda hepsi askerlik herkese 12 ay oluyor söylentisine kanıp gelmişler hehe :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...