Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Çok fazla askerlik topici var, tedirgin oluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 şubat 26 burdur yolcusu kalmasın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leafall Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 abi beni banlıyolar paso alla alla.. neyse geldik burdur'dan. Baya bi zevkli geçti acemilik dönemi , belki gittiğim yerle alakalıdır ama bayada kolaydı, hani öyle çok zorlanmadım -ki sporla ilişiği olmayan bi adamım 7 gün geçti ne çabuk :/ şimdi yolculuk Ankara Anıtkabir Komutanlığı yolu düşen her paticiği beklerim ( sakın nöbette hareket falan yapmayın tikim var ha :D ) kalın sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Yanindan gecerken elimi asagiya indirip MUCCUK!!! hareketi yapicam sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Abi askerlik süper bi yer ya,bu kadar güzel olduğunu bilsem daha önce gelirdimde kriz falan iyi oldu şimdi gelmem.O yukardaki wall of texti tamamen yaşadım ama 40 değil 250 kişiyle.Ve hala da devam ediyor. Acemiliğin 3. haftasında başçavuşlar yarbay-albaylar falan geldi,elektronik den bilgisayara bahçıvan dan garsona kadar meslek sordular. Bende elektronik-bilgisayar seçmelerinden 25 kişi içinde ilk 10 a girip form doldurdum,ist-ank-izmirdeki muhabere merkezlerine çavuş olarak gidicekmişiz,ama yinede küçükde olsa gidememe payı bırakmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 patide 327. dönem giden varmıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 89 şubatlıyım kolumdan tutup haydi askere demelerinden tırsıyorum acep okul tecil ettirmişmidir.. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 açıköğretim mi okuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bugun bana kağıt geldi. Son yoklama daveti öğrenci ertelemem bitmiş napıcam şimdi hala öğrenciyim ? okuldan mı attılarlan beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 85 sonrasini okul ertelemio mu zaten? not: 2006 senesinde ogrenci isleri duvarinda gormustum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 benim bildigim 29 yaşına kadar okul hedesiyle tecil edebiliyon. yaş 29 oldumu öğrenci de olsan kaçak durumuna düşersin. giriverirler koluna, askeriyede uyanırsın ertesi gün fsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 allah kurtarsın :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 valla aha benım bıtıyor şafak 30 allah yenı gidiceklere kolaylık versin öle böle değil hoş benım yaptıgım yer nişantası bır tarafımda dıer tarafta taksim beşiktaş felan fılan ama sonucta askeriye ole salak ınsanlarla muhattap oluyorsunkı aman tanrım good luck dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ulan nisantasinda askerlik ha? vay anasini sansa bak be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leafall Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 36 gün sonra ilk çarşım pöh!.. 3. nolu nizamiyeden çıkınca bi yazı var "Anıtkabir'de askerlik yapmak herkese nasip olmaz" diye, içeri girdiğim günden beri ne kadar amele işi varsa hepsini yaptırdılar sağolsunlar gerek bahçe işleri gerek hamallık falan. 2 haftada birmiş çarşılar bide of diyorum of. Bu arada o topuğa iğne öyle nöbet falan olayları yalan :D saygı nöbetçileri gece dahil olmak üzere 6 saat nöbete çıkıyo 4 saati dikili olarak anıtkabirde 2 saatte gece nöebeti olmak üzere allah yardımcıları olsun şimdilik bu kadar güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 şafak 14 zorunuza gitmesin torunlar :) izmir/ bayraklı kısa dönem sahil güvenlik. inş sahil guvenlik cıkarsınız diyim şansınız bol olsun sahil güv. deniz kuv. hava k. jand. diye gidiyor rahatlık acısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Hadi son postum artık,şimdi gidiyorum.Kendinize iyi bakın,kalın sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Masquerade said: benim bildigim 29 yaşına kadar okul hedesiyle tecil edebiliyon. yaş 29 oldumu öğrenci de olsan kaçak durumuna düşersin. giriverirler koluna, askeriyede uyanırsın ertesi gün fsdg. yok öyle bir şey =) askerlik arkadaşlarımın yaş ortalaması 28 idi acemilikte 34,32 yaşlarında 5-6 kişi vardı, çoluk çocuk sahibi insanlar doktora vb yapmışlar veya benzer sebeplerle tecil etmişler. sonunda hepsi askerlik herkese 12 ay oluyor söylentisine kanıp gelmişler hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 eksik yazmışım ya. lisans öğrenimi için 29'u kast etmek istedim ben orda. yoksa doktora, master yardırırsın allah ne verdiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 2009.ncu mesajımı giderken buraya atayım. 2010'da dönünce 2010. mesajı da buraya atarım ^^ görüşürüz milletz0rus _O/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 overseer sen ne mezunuydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bitti yaa sonunda bitti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leafall Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 işler değişti yahu saygı nöbetçisi yaptılar beni oy oy 110 kilo adamım lan ben dikili nöbete nasıl çıkarım arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar