Decepticon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Evet Moonstone adlı Dos oyunu bulamıyorum.Aslında buluyorum Fakat cekemeyorum veya bozuk oluror elinde olan varsa bana ulaştıra bilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ah aha eski amigamda oynardık arkadaşlarla ne süper oyundu yaw ejdarha ile felan kapışıyordun multi de yapabiliyordun 4 disket mi 2 disket mi neydi Dos neymiş bea güzelim amigam varken bi kere aleti tv ye bağlayabiliyordum nah bu kadar ekran oluyordu[signature][hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Çekme PC versionunu Amiga versionunu çek çok daha güzel...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 burada var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 katılıyorum. amiga versiyonu çok daha güzel. o zaman pcler amiga ile rkabet edecek durumda değildi.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 zed imzana hasta oldum abi. [hline] bu arada ben hala underdogsdan download edemiyorum.bu günde bir dosya zımbırtısını veriyo. çönceden zonealarmı kapayınca düzeliyodu artık o da olmuyo.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decepticon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Bende daha önce bu siteden çekmeye celıştım fakat cekemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ben çektim ama çalışmadı mesela xp den mi acep ?[signature][hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 doğal oalrak XP den.. hatta birak XP ' yi windows tan ... çaliştirmak için MS-dos kipinde adım adım onayla ile açardik windows95 te bile ... windows geldi mertlik bozuldu kardeşler .. abandon loader tarzi programlar dene ...[signature][hline]Now it's time to say : Save your tears for the day when our pain is far behind, On your feet,come with me,we are soldiers STAND or DIE Save your fears take your place, save them for the judgement day Fast and free,follow me,time to make our sacrifice We RISE or FALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 xp de dosbox ile çalıştırdım bu oyunu.. ama amiga dakiler gibi olmadığı gerçek. Amiga da deli gibi duck tales oynardım pc versiyonunu oynadım dosboxla. amigaya göre feci sönük kaldı. renk ve müzik olarak[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 winuae + moon stone bunlarla çalışıyor benden söylemesi..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: hired_gun, 13 Mayıs 2004 02:22 tarihinde demiş ki: doğal oalrak XP den.. hatta birak XP ' yi windows tan ... çaliştirmak için MS-dos kipinde adım adım onayla ile açardik windows95 te bile ... windows geldi mertlik bozuldu kardeşler .. abandon loader tarzi programlar dene ... neler varmış şu dünyada yahu bu arada nick in aklıma dank ediverdi hired guns da güzel oyundu hangi firmaydı hatırlamıyorum ama son oyunlarıydı sanırım ve 7 disketti (galiba) sonra bende 3 cd den sonrası bozuktu ana mönüde elemanları seçerken çalan rüya gibi adam gazlayıcı - sean connery havası vari müzik manyaktı eh. pc de felan yaptılarda tutmadı tabe bi kere tv de oynamak başka bişiydi ehe :) şimdi benim ekram kartım bağlanıo die ukelalaık yapmayım benim ki de bağlanıo ama yanı şey değil işte ehe o nasıl mantıksa artık[signature][hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 plasma tv'de daha güzel oynanıyor dicem şimdi, ayıp olucak =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ehe bunu sonu yörünge dışı :)[signature][hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar