roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Ahahah aynen. Günübirlik izmit yaptım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 roket adam said: Ahahah aynen. Günübirlik izmit yaptım ben de. abi yalvarırım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 roket adam said: Selam gençler. Not listesini vereyim öncelikle: Kaldığın derslerin vizeleri 35 değil, bütten geçen not 35tir halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 abi yapmayın ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 adam kocaeli de okuyo çevre mühendisliği. ve 1. sınıf. birinci öğretim mi ikinci öğretim mi peki önemli soru bu. birinci öğretimsen cem i tanıyosan :( ikinci öğretimsen hayatta başarılar diliyorum. umuttepe ye çıkmamak dileğiyle elektrik mühendisliği 1. sınıf i.ö. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 1. öğretim evet. Cem bayaa ünlü olmuş bizim okulda yav, tanımam mı sdfsgs. ÖM kontrol pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar