0ne Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Çok kötü bi durum ya,şubat da askere gidiyorum o yüzden askerden önce son kez bi gezeyim dedim. İstanbul: Boğaz olsun,ortaköy,bebek gezilip görülcek yerleri çok o yüzden gitmek istiyorum,hatta msn de konustuğum 1-2 kişide gezdiriceklerini söyledi,daha önce 3 defa gittim İzmir: Hiç gitmedim,en çok görmeyi istediğim yerdir,kordon,karşıyaka vs Ankara: Daha önce 2 defa gittim,bu hafta sonuna kadar gitmezsem 2 hafta daha beklemek zorunda kalıcam Ankara için,aslında Ankaraya gitme nedenim Daha çok eniştem ve teyzem,onlarıda özledim biraz. Biraz yardım edin,sadece empati yapıp benim yerimde olsanız ne yapardınız,onu söyleyin,hatta anket de koyayım. Edit:smiley çıkmış 1-2 yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 izmiri işaretledim ama istanbula git bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 arkadaş ortamın nedir, ne yapmak istiosun gitmeden , nerde oturuyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 istanbulda gezecek bişey yok izmire git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 izmire hiç gitmemişsen bari bundan sonraki hayatın boşa geçmesin diye izmire git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 doruk aman diyim. istanbula git sen 0ne, iyidir. ordaki patiler seni çok seviyormuş hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 İzmir'e gel egeyle beraber gezersiniz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ankara (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 istanbul'lular göreyim sizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 genel bir anket sanmıştım ben bunu oysa ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ankara? manyak mısın lan sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Marl0_on said: doruk aman diyim. istanbula git sen 0ne, iyidir. ordaki patiler seni çok seviyormuş hem. : ) evet evet istanbul iyidr :P :D bu adama ilk defa katılıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Kaçırdığım bi nokta vardı,"İzmir'in Kızları",şimdi arkadaşla görüştüm gel diyo Ege de okuyo zaten.Son 1 ay,hem izmiri hiç görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 aldığım duyumlara göre izmirin kızlarının hepsi tatile çıkmış. izmirin pek bir anlamı yok yani önümüzdeki 2 ay içinde. söliyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 subatta nasil askere gidiyorsun benim bildigim aralik nisan ve agustosta aliyorlar senede 3 kere... neyse istanbula git tabi ki, ankarayi gec zaten napican karasal bir sehir, izmir istanbul kapisir ama istanbul tabi ki daha agir basar, ama izmiri hic gormedim goreyim diyorsan da izmire gidilebilir. vaktin ve paran varsa ikisinde de 4 er 5 er gun kal bence... vaktin var mi bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 DK' dır gider. (deathknight değil, devre kaybı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 fastreloader said: istanbulda gezecek bişey yok izmire git yuh be abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar