Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 AthleT said: Jedi +1 Fakat şöyle bir durum var. Her ne kadar iş, okul, aile için kullansakta insanlar mesajı ve dakikayı beleş bulduğu için zırt pırt arayıp / mesaj atabiliyorlar. Can sıkıcı bir durum. Hop hadi mitinde, alo nerdesin. Cevap vermemeyi hiç sevmem telefonda. Ne olursa olsun işim mutlaka cevap veririm veya meşgule atar sonra dönerim. Ama telefonu araç değil amaç gibi görenler bıktırdılar saolsunlar. FW saks. Meşgul bir adamım lanet olsun herkesler bana msg atıp takılmak istiyor bilmioyrlar ki ben sıkıldım onlardansdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Evet kanka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Se se se hass.. be Rıfat abi.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Eralp said: Jedi said: arkadaşınız, işiniz, eşiniz yoksa kapayın tabi. güzel olur. bunlarla alakası yok.burda kim ne kadar sosyal, ne kadar arkdaşı var, ne kadar iş arkadaşı var,sevgilisi var mı olayına girilmez tabi. ama cep telefonu kapatmak dediğinizin tam tersine insanı rahatlatıo.bende bi mecburiyet bu.sürekli birileriyle iletişim halinde olmam gerekiyo. babam hala nasıl kafayı yemedi ben şaşırırım mesela.adam uyurken bile gece telefonu calıyo ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ulan sevenim yok, kimse beni aramıo demiosunuzda yok aramalara cevap vermiyorum yok bilmemne ayrıca sodom, ararım birkez, cevap vermezsin. o da son arayışım olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 greeny sana gökhan özen'den 'aramazsan arama yar' adlı parçayı armağan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar