Shadow Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bu oyun Pcyede çıkıyomuş. rusçasını sürmüşler piyasaya, 3 gün içinde ingilizce versiyonuda düşer diyolar. fena oyun değil GOW benzeri, TPS kameralı, rus fiması kendisi yapmış grafik motorunu. konusu ise basit gene bi virüsün etkilerine karşı mücadele etme:D http://www.worthplaying.com/article.php?sid=58989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ps3te bitirmiştim, acep yeni content var mı, tekrar oynamaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Published by: D3 Publisher Developed by: Digital Extremes Release Date: March 17, 2009 Genre: Third-Person Shooter http://pc.ign.com/objects/014/014095.html bişey kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 valla bugün oynadım. çok güzel gerçekten beğendim. ilk başladı direk wanted'a benzettim ama wantedaki gibi 2 adam öldürüp baymadım. başarılı oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 x360'ya ciktiginda dogum gunu hediyesi olarak almistim bunu cok superdi aldigim en iyi dogumgunu hediyesiydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yaw arkadaşlar takıldım ben yardım edin:) daha 3. bölüm fln asansörden çıktım böle bi helikopter geçti üstümden saldırmadı ama sonra bissürü adam böle avlu gibi bi yerdeyim 2 tane depo var giriyon içerde çanta var birinde diğerinde bişey yok işte. o kadar kaldım orda. bi de teller var. kapalı. geçemiyosun. arkada kapı var bi tane elektronik :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ahanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 doğru mu anladım yeri bilmiyorum ama, bitane kapı olcak vıcık vıcık, silahı ateşe atıp sonra onu yakıcan (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Güzel mi bu? Kurdum ama açmadım bile daha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ps3te oynadım güzeldi ya, çok bişey bekleme ama zevkli oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 up! zannedersem oyunun sonuna geldim, bol kollu yaratık var ya kucağında da bizim kabasakal var hani. kolları 3.kez öldürdüğümde yine beni etkileyen frekans yayınlaniyor ekran bi tuhaf oluyor. o anda da gittim bizim kabasakala fırlattım benim edevadı ama ölmedi :(, ikinciye fırlatasıya kadar ben öldüm zaten. orda farklı bişi mi yapmak lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogii Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Bende bitireli baya oldu hatırladığım kadarını yazayım . kollar patlayınca elemanın kafa meydana çıkıyo elimizdeki bumerangı önce elektriğe atıyoruz sonra bumerangı crosshair sarı olduğu zaman kafaya fırlatıyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar