schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Error [TID]: Null string: 500113 ve Error [TID]: Null string: 500112 bunlar birer Guard zone erroru yani gz ye girdigimde ve ciktigimda bunlar cikiyor bunlari nasil duzeltecegimi bilen soylesin bilmeyen arkadaslarim ise arama bolumune link acmasinlar onu bende biliyorum. Simdiden Tesekkurler[signature][hline]ScHaKeR Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. icq: 47-65-69-20
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: schaker777, 14 February 2004 11:24 tarihinde demiş ki: bilmeyen arkadaslarim ise arama bolumune link acmasinlar onu bende biliyorum. Bu bilmeyince yapilan birsey degil, sorulan soru daha once 200 defa sorulup cevaplandiysa yapilan birsey.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 saol baggio[signature][hline]ScHaKeR Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. icq: 47-65-69-20
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 uP uPuP uPuPuP uPuPuPuP uPuPuPuPuP uPuP uPuP uPuP[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi?
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bilen veya anlayan biri yok mu?[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi?
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ben de aynı sorunda takıldım 100 sefer fırca yedim milleten küfür yedim ama en sonunda ögrendim yavaş yavaş sindire sindire ögrenmelisin ben gibi sıkışında paticik.com dan bir maden suyu iste :)
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 biliyorsan yardim lutfen[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi?
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Baggio, 14 Şubat 2004 08:58 tarihinde demiş ki: said: schaker777, 14 February 2004 11:24 tarihinde demiş ki: bilmeyen arkadaslarim ise arama bolumune link acmasinlar onu bende biliyorum. Bu bilmeyince yapilan birsey degil, sorulan soru daha once 200 defa sorulup cevaplandiysa yapilan birsey. [signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman..
Öne çıkan mesajlar