Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hizli internet ister misiniz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az once kapi caldi, bizden biri acti kapiyi (is yerindeyim bu arada), kizin biri kapida. K : Kiz, B : Kapiyi acan eleman

K : Hizli internet ister misiniz ? (hepimizin suratinda bir siritis)

B : Hizli interneti biz size saglayalim

K : O_o Yanlis bir yere mi geldim ?

B : Cok yanlis bir yere geldin :D

K : ...

(bizdeki siritis burda kopusa donusuyor)

Kizin geldigi yer telekomdan ~3 gbit'lik direkt hat alan bir servis saglayici =)
Mesaj tarihi:
nuki said:
sizin şirkette torrent kaçla çekiyor :D nihahah

torrent'e ozel port acilmadigindan pek bir halta yaramiyor =) 4mb/sn gordum maksimum torrent ile.

rapidshare'de de 12mb/sn'ye kadar cikti o kadar.
Mesaj tarihi:
zpnd said:
nuki said:
sizin şirkette torrent kaçla çekiyor :D nihahah

torrent'e ozel port acilmadigindan pek bir halta yaramiyor =) [large]4mb/sn[/large] gordum maksimum torrent ile.

rapidshare'de de 12mb/sn'ye kadar cikti o kadar.
Mesaj tarihi:
Romario said:
12 MB iyiymiş. Bizim okulda bir asistan(İÜ) 32 ile çektiğini iddia etti. Ana hatlardan biri burdan mı ne gçeiyormuş bir kısmı okula tahsis edilmiş vs.

Mümkündür. Ulaknet ağından Pardus falan çektiyse daha fazla bile çekebilir belki.
Mesaj tarihi:
roket adam said:
Romario said:
12 MB iyiymiş. Bizim okulda bir asistan(İÜ) 32 ile çektiğini iddia etti. Ana hatlardan biri burdan mı ne gçeiyormuş bir kısmı okula tahsis edilmiş vs.

Mümkündür. Ulaknet ağından Pardus falan çektiyse daha fazla bile çekebilir belki.

32mb/sn ancak 1000 mbps ethernet varsa ve 256 mbps gibi bi baglanti varsa ceker.32mbit olmasin o?
Mesaj tarihi:
Romario said:

o ne lan ana hatta kanca atmışlar
Mesaj tarihi:
bizim lag'e girmemize ve internetimizin çökmesine neden olanların hepsini bu başlıkta belirledim, hepinizin internetini bombalicam.

napıyosunuz be 11 mb/sn falan nedir manyak mısınız!
  • Yeni Oluştur...