zpnd Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Az once kapi caldi, bizden biri acti kapiyi (is yerindeyim bu arada), kizin biri kapida. K : Kiz, B : Kapiyi acan eleman K : Hizli internet ister misiniz ? (hepimizin suratinda bir siritis) B : Hizli interneti biz size saglayalim K : O_o Yanlis bir yere mi geldim ? B : Cok yanlis bir yere geldin :D K : ... (bizdeki siritis burda kopusa donusuyor) Kizin geldigi yer telekomdan ~3 gbit'lik direkt hat alan bir servis saglayici =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 eleman lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 sizin şirkette torrent kaçla çekiyor :D nihahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 nuki said: sizin şirkette torrent kaçla çekiyor :D nihahah torrent'e ozel port acilmadigindan pek bir halta yaramiyor =) 4mb/sn gordum maksimum torrent ile. rapidshare'de de 12mb/sn'ye kadar cikti o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 o kızı bana gönderseydin benim ihtiyacım war hızlı nete bi bildiği vardır belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Tellcom brosuru vardi elinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 saniyede 12 mb ne ya Türkiye mi orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 12 MB iyiymiş. Bizim okulda bir asistan(İÜ) 32 ile çektiğini iddia etti. Ana hatlardan biri burdan mı ne gçeiyormuş bir kısmı okula tahsis edilmiş vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 eh oraya aksam cayina bile gelinir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bekleriz =) cayimiz bol. bitiren demliyor ama ona gore =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 haha tamam bittikten sonra gelirim.. en son 2 sene once gelmistim, ortada ne cay vardi ne bitiren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 zpnd said: nuki said: sizin şirkette torrent kaçla çekiyor :D nihahah torrent'e ozel port acilmadigindan pek bir halta yaramiyor =) [large]4mb/sn[/large] gordum maksimum torrent ile. rapidshare'de de 12mb/sn'ye kadar cikti o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Romario said: 12 MB iyiymiş. Bizim okulda bir asistan(İÜ) 32 ile çektiğini iddia etti. Ana hatlardan biri burdan mı ne gçeiyormuş bir kısmı okula tahsis edilmiş vs. Mümkündür. Ulaknet ağından Pardus falan çektiyse daha fazla bile çekebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ehehe kizin basina gelen olay supermis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 roket adam said: Romario said: 12 MB iyiymiş. Bizim okulda bir asistan(İÜ) 32 ile çektiğini iddia etti. Ana hatlardan biri burdan mı ne gçeiyormuş bir kısmı okula tahsis edilmiş vs. Mümkündür. Ulaknet ağından Pardus falan çektiyse daha fazla bile çekebilir belki. 32mb/sn ancak 1000 mbps ethernet varsa ve 256 mbps gibi bi baglanti varsa ceker.32mbit olmasin o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 dün rapidde 5* 1.1mb ile dl yapiodum benim baglantim ne acaba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 basladik yani yine sidik yarisina.forumda 20mbit ve uzeri baglantisi olan arkadas cok nasil olsa,sidik yarisina baslayip sacmalamayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Romario said: 12 MB iyiymiş. Bizim okulda bir asistan(İÜ) 32 ile çektiğini iddia etti. Ana hatlardan biri burdan mı ne gçeiyormuş bir kısmı okula tahsis edilmiş vs. o ne lan ana hatta kanca atmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 internet benim herşey anında görüntü xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 telekom'dan geldiyse kız hızlı internet hakkındaki önerisinin modeme restart atmaktan ödeye gideceğini düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 aente said: telekom'dan geldiyse kız hızlı internet hakkındaki önerisinin modeme restart atmaktan ödeye gideceğini düşünmüyorum ama işe yarıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bizim lag'e girmemize ve internetimizin çökmesine neden olanların hepsini bu başlıkta belirledim, hepinizin internetini bombalicam. napıyosunuz be 11 mb/sn falan nedir manyak mısınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bende 25mb/s ile çekiyorum ne var!!?! harici diskten başka bi diske tabi ama olsun, tatmin oluyorum sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar