draedan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Bunu Lead designer yaziyo Hello everyone, As you might have noticed, we are experiencing some server instability today as a result of the changes we applied to the servers this morning. The programmers are working hard to find the cause and resolve the issues. There is a possibility that we will have to revert out all of the changes we did today, including the Image Designer changes if we are not able to find the issue. I will keep you updated as new information comes my way. We apologize for the inconvenience and appreciate your patience.[signature][hline]eededo tha ColdBlooDeD Professional =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= Just give the name and forget him ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bu test server ne peki lol karamursel sepeti diyemi var yani o koca server :)))) lol soe[signature][hline]Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Test servera ne gerek var ki ...yaptilar olmadi nooolcak, müsteri burda beklesin kimin umrunda...geri alirlar olur biter.!!!bu tavir beni deli ediyor[signature][hline]Assassin of Palpatine Sentinel of Clan Loyal Protector of Hi'lal City Official Nightsister Slayer Kutadgu of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bomba geliyo... We are expecting that Bria, Ahazi, Bloodfin, Chilastra, Eclipse and Chimaera will be up and running with the new fixes within 3 hours. bunu az once yazdilar[signature][hline]eededo tha ColdBlooDeD Professional =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= Just give the name and forget him ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 burda anahtar cumle "we're expecting" ...yani bu "yerse" demek oluyor.Bu oyun yapimcilarinin bile kontrolunde değil..insanlardan çaldıkları bu 8-10 saati nasıl telafi ederler sizce? :P[signature][hline]Assassin of Palpatine Sentinel of Clan Loyal Protector of Hi'lal City Official Nightsister Slayer Kutadgu of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Çok normal arkadaslar. Olabilir. Her oyun server'inda olur böyle aksakliklar. senelerin OSI'sinde olmuyor muydu sanki? Kaç senelik oyun hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 sorun o degil soe nin su swg de her yaptigi olayi eline yuzune bulastirmasi. bigunde olsun alin size su su ne bug ne exploit buyrun desin ufacik birsey olsun disimi kiricam. publish 9 ve 10 u cok buyuk merakla bekliyorum acikcasi. cok buyuk olaylar olabilir ve bu oyunu oynayan kisi sayisi yari yariya bile duser. herkez son bi patlama noktasi bekliyo. test serverina gelince zaten kimse girmiyodurki kim orda kasicak karakter. hele hele jedi nasil kasicak. adamlar jedi i test edemiyolar. sunlarin guvendigi para ile adam calistirma yontemleri olsa. adamin isi gucu bu olsa her jedi rank inde adamlari olsada adam gibi test etseler kullanicilari delirtmeseler ama nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Ohoo bu da birşey mi,ilk aylarda her gün saatlerce beklerdik,3 saat beklemişiz ne olmuş :).[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bende bir bug yaşıyorum oynadığım serverda şu an group olarak ava çıktığımda avdan kazandığım parayı cash olarak alıyorum ve bazen de hiç para gelmiyor acaba bu sorunu diğer serverlerda da yaşaan arkadaşlar var mı bir de tabi alınan experience in ex monitorde gozukmemesi olayı var bunlar çok rahatsız edici buglar yani hele groupla tamamlanan gorevden para alamamak çok kotu... bir helpera bu durumu sordum ve bir bug olabilir dedi ki zaten bir bug bu şimdi benim merak ettiğim benim dışımda bunu yaşayan var mı benim serverda var ama diğer serverları merak ettim ben infinitydeyim bi de acaba benim katıldığım gruplarda mı oluyor sadece bu bug acaba :) neyse şimdiden cevaplarınız için teşekkürler arada bunu normalde kazanılan paranın direk banka hesabına geçtiği için söyledim cash olarak gelmemesi lazım ve bazen de hiç gelmiyor yani yanlış anlaşılma olmasın gene para geliyor ama cash geliyor ara sıra 2-3 kere de hiç gelmediği oldu... [Bu mesaj Spiegel tarafından 13 Mayıs 2004 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Eğer hedefin 200m uzağındaysan,yani out of range isen olabilir.Experience olayında ise 64 m içinde olman lazım xp alabilmen için.Ama eğer yanında alamıyorsan sorun var demektir.Bunu da ticket atarak çözmen lazım.Eğer csr gelirse tabi :).[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Hiç para gelmediğinde Görev Kimin ve Nerde dikkat ettin mi? Eğer görev bittiğinde görev sahibi Out of Range ise tüm parayı o alır. Paylaşıma girmez Dün gece Corbantis saat 11 sıralarında down oldu. Önce bir kaç dakika dediler ama sonra uzadı tabi. Sonra açıldı nihayet ama o ne Eskiden rahatlıkla yaptığım bir mission'ı yapamaz olmuştum Altı üstü 5000 cr Quanker Mission ve benim Pistoleer olabilmem için sadece Marksman Ship IV'e ihtiyacım var. Bir lair başında üç kez falan Feign Death ile dinlene dinlene bitirebildim(Full Kinetic+Electricity Yakkaşık %67 base Composit armor, FWG5 + Powerup, BUFF (2500)+1800 kusur mind+FanShot) üstelik doğru dürüst puan da vermedi. Naptı bu SOE bazı değerlerle m oynadı.[signature][hline]Antecurs ---------- Corbantis, Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler (Devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 tamam zaten heefin dibinde oluyorum maksimum 30 40 metre uzağındayım ama yani bazen para gelmiyor bazen de ve genel olarak da cash olarak geliyor bankaya gitmesi gerektiği yerde ticket attım ama bakan olmadı yani biraz garipsedim bu olayı sonuçta sadece bende de değil gruptaki diğer kişiler de benzer olaylar yaşıyor ve dunku update ten sonra oldu bu yani ondan once bişi yoktu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 tamam bak dediğin belki olabilir dicem ama gorev sahibi goturdu bizi oraya ve bir kere değil 2-3 kere ust uste oldu bu hadi bunu geçtim gorev ücreti bankama değil inventoryme cash olarak geliyor bazı gorevlerde ki bankama gitmesi gerek butun share in normalde bunun dışında da exp monitor bugı experience alıyorsunuz ama belli bir yere gelince ki 130 binlerde sanırım o zmn takılıyor exp almaya devam ediyorsunuz ama monitorde gozukmuyor bu yuzden yeni skil lteachletmek gerektiği zaman relog olma durumunuz oluyor yani basit gibi görünen ama önemli hatalar bunlar ama adamlara da ulaşamıyorum bildiremiyorum ticket atıyorsun ne bir cevap ne bişi yani bilmiyorum oyun çok güzel ama oyunlar ilgilenen ekip o kadar güzel değil sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Hep beraber gülmeye devam ediyoruz lol adamlar dünkü patchle HİÇ alakası olmayan doktorların crafting ini bozmayı başarmışlar.Onu düzeltmeye uğraşıyorlar oyüzden bugünde down time biraz uzun sürebilir.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 spiegel ayni sorunu bende yasiyorum infinityde senin in game name in ne ?[signature][hline]i'm a jedi like my father before me . Ege Sir'mann - Master Artisan/Novice Smuggler - European Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bi ara aksam serverda bisi fix lemislerdi. o arada arkadasa 1.6 milyon tiplemistim oda buff pack vs alacakti onlari aldi sonra server kapandi bi acildi ne aldigi buff pack ler var nede tipledigim para ortalikta. baska bi arkadasta carbineer kasiyodu 900k exp uctu tic ket attik hepimiz nasihat aldik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 soe bi cozum bulana kadar soguk bi su iceceksiniz bu gibi olaylarin ardindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 spiegel benim ege :) o accountu ev dışındayken kullanıyorum da :) neyse işte oyle bir sorun var bizim serverda diğerlerinde yok heralde kisme şikayet etmedine gore arada benim bi arkadaş daha başlayacak bikaç gun içinde onu da bizim servera alırım heralde...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Dethatt, 13 Mayıs 2004 16:47 tarihinde demiş ki: ticket attik hepimiz nasihat aldik :) lol soe super ya boyle konularda OSI gmlerine yakın adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar