kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 1.80 boyum var 72.5-73.5 kilo arasında gidip duruyorum. Boyum uzuyor, kilo almak istiyorum ama alamıyorum, öyle yiyip yiyip alamamak gibi bi durum da yok ben direk yemek bulamıyorum. Ne adam gibi kahvaltı ne öğle yemeği yiyemiyorum, sadece akşam yemeği 3 tabak yemek görüyorum akşam tekrar acıkıp yemek falan arıyorum ama bulduğum en fazla kuru ekmek-kaşar peynir kombinasyonu. Aslında pişen yemek minyon bir kadın olan annemle, 50sine merdiven dayamış, sporla falan işi olmayan babama fazla fazla yetiyor ama bana yetmiyor. ben mi markete, pazara gidip yiyecek alayım; yemek yapmasını mı öğreneyim, daha büyük tencereler alıp anneme hediye mi edeyim, en kolay yoldan nasıl çözülür bu sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 anne doymadım de. daha fazla koysun. hatta bigün otur bütün tencereyi ye. aç kalsınlar. daha fazla yaparlar bidakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 doymadım deyince yemek kalmadı cevabını alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 annene söyle daha çok yemek yapsın ya da katık et.. ekmeğe aban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 sabah yiyemiyom öğlen yiyemiyom derken canın mı istemiyo o anda olan masadaki şeyleri yoksa yiyecek adam gibi bişi yokmu diyosun anlamadım bende sabah bazen adam gibi yiyemiyorum bi lokma attıktan sonra miğdem bulanıyo kalkıyorum sadece çay sigara yapıyorum öğleden sonra zaten kendliğimden acıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 hocam kahvaltıda tereyağ sürülü iki ekmek, bir de süt veya meyva suyu oluyor, buz gibi evde uyku sersemi yemeye çalışıyorum öğlen de 3 tane içinde tavuk, kaşar peynir olan hamburger+ayran yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 aynı kermit gibiyim ben de. sabah kalkınca bi sigara yakıyosun sonra 3 4 saat canım bişey yemek istemiyo. yannız kilo veremiyorum nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Memleket Etiyopya mı hemşerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ne etiyopyası abi. adam öğlen üç tane burger yiyorum diyo. daha ne yicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 su topu, go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 lan onları ben yesem heralde 90 kilo lurum ama boyumda gayet kısa değil 1.80 e yakındır 58 kiloyum öğlen 3 hamburger ne dayı bana sabah 1tane öğle bi tane yedir ondan sonra ertesi güne kadar yemem bişi valla o derecede acıkmam yeter yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 valla bilmiyorum ben sık spor yapan, yoğun sınavlar dolayısıyla geceleri pek uyumayan bir insanım bünyeyi dengelemekte biraz zorlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 yaşı küçüktür yakıyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Okulu salla, kız arkadaşından ayrılıp depresyona gir, evden dışarı çıkma. Reçeten budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 kemalisthllwndr said: hocam kahvaltıda tereyağ sürülü iki ekmek dilimi dimi o? yok insan diilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 kilo almak içinmi bunlar lan emre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 hocam o zaman da kilo artıyor ama kilo boya ve kasa değil direk yağa dönüşüyor ayrıca tıp için kasıyorum, okulu sallamak gibi bir seçeneğim yok manitadan da ayrıldım yenisini arıyorum şu sıralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 taze ekmek çatır çatır gidiyor gayet, abartı değil 2 tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 kızartma yesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Kilo almak için tabii olm. Yağ olsun, sporla onları kas yaparsın sonra. Beni dinle, depresyona gir sen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Joscelin said: Okulu salla, kız arkadaşından ayrılıp depresyona gir, evden dışarı çıkma. Reçeten budur. bunu denedim ben. bonus olarak sabah 6 da yatıp akşam 6 da kalktım. güneş ışığı almadım 2 hafta filan. 92 gördüm. normal kilom 82 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 nasıl bi ilişkiniz var abi, ben kilo veririm kız arkadaşımdan ayrılsam. hoş ben ayrılırsam mutlu olurum ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 edit belkide greenynin kız arkadaşı yok neden hemen böyle bişi yazdım anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 kermit editlerse ben hayli hayli editlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ama ağır konuşmuştum biraz ayıp olurdu greenynin kız arkadaşı var ondan ayrılırsa mutlu olcak zannettim salakmısın sen greeny dedim mutlu değilsen seni tutan ne o kızın yanında dedim ihtiyaçlarmı felan demiştim sonra editledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar