kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 adam kel la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bu kel dedikodularinin nerden ciktigini anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bizim bi berber var,tahir abi, adamda bir gözlük var kavanoz dibi gibi önünü gördüğünden şüpheliyim ama gene de adam artık yılların verdiği deneyimle çok iyi yapıo traşı.Bazen kazalar olabiliyor ama kulak kesme falan gibi olsun canımız feda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 5 aydır gitmiyodum berbere, geçen gittim, iyice fırça gibi oldu çünkü. dedim ucundna 2 parmak al diklemesine aldı hıyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 valla berberimle naber amua muabbetine girmek istemediğimden fazla samimi olmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 aquila said: bu kel dedikodularinin nerden ciktigini anlamadim. resim piliiiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar