Olath Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Siyah,artifact ve multi color olan her turlu rare kartı almak ıstıyorum koleksıyon ıcın...ozellıkle Hatred,Hypnotıc specter,juzzam djinn(hayalmi?),mana vault,Persecute,Silver queen,kormus bell,necropotence,Greven il-vec,darksteel cllosus,plague wind,bird of paradise kırmızılardanda sera avatar olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 para tuzağı onlar bence bırak o magic işini.[signature][hline]May the Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 nerde oturuyosun ?[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 İzmirde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 kermit o antalyadaki arkadasınla konusursan sevınırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 özeline mesaj attım bakarsan sevinirim :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 haddime değil ama eski bir Sliver deck sahibi olarak söylemeden edemeyeceğim: Silver Queen değil, Sliver Queen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Hala sahip degilsin herhalde o decke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 juzam djinn 200$ benden başkada kimsede olduğunu sanmıyorum,alırsan çerçeveden çıkartıp veririm =) çok param var hastasıyım diyosan black lotus da ayarlarız sana ;)[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Ah lan tövbeli olmayacaktım şimdi...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Juzam'dan bol ne var piyasada :p Haala o decke sahip sayılmam, bayağı dağıldı ama queen bulursam gene kurarım tempest sliver ordumu. Yeni editionlardan birinde (2003 sonu gibiydi sanırm) yeni siliverlar çıkardılar, aşırı güçlüler gibime geldi. Arkadaşla oynadık bikaç defa, ancak şanslı ve hızlı bir el ile kazanabiliyordum. Bikaç defa deckouttan bitirdim :) Düşünebiliyor musunuz? İki sliver deck var ortada her taraf creature dolu ve deckouttan bitiyor taraflardan birisi :) hey gidi günlerr... Hatta[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 son 10 aydır hiç oynamıyorum, ondan önce 1.5-2 sene oynadım. magic süper eğlenceli bir oyundur ancak yılda yaklaşık 300-400 dolar ayırmanız gerekir. gerçi benim kurduğum deckler hep ucuzdu ama olsun psychatog'un gücü adına =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Jarlaxle...Juzzam djin'nini alabilirim fiyatta biraz pazarlik yapmmayi düsünürsen eger..hatta alirim kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 juzzam'ın max ederi 70 dolar...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Yok 70 degil.. netteki en ucuz yerde ortalama 125 dolar..70 dolar olan bi yer varsa bildigin sölersen sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 aman beyler fazla kaptırmayın kendinizi ben 97de başladım 2000 de bıraktım 3 yıl yemekten artırıp magic'e yatırdım. Evde sandık dolusu kart vardı bi ara. Feci para gidio aman diikkat. Ama feci zevkli o ayrı.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 300 e satıldı kart isminin açıklanmasını istemeyen piskopat bir magic ciye haha.trade ortamını oluşturan herkeze teşekkürler bi işimede yaramıyodu kart :) O yüzden topic i açan arkadaşa bitane daha bulun siz hakkını yediler.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Sİmdi ben 350 veriyorum dersem napicaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Diger arkadas 375 verir kesin demi? muhtemelen parasi sonsuz olan birisidir..ben 400 desem oda 450 der kesin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 yok 300 e sattım herife zaten bitti.yarın alıcak açık arttırma yapmıyoruz.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ne mutlu : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 baya iyi bi enayi bulmuşun ben 300 dolara alacaından şüpheliyim gerçi hiç almayabilir =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 isteyen varsa elimde bir suru kart bulunuyor. Uygun fiyatlarda anlasabiliriz. Koleksiyon yaptigim icin de bir suru full set var. icq dan ulasirsaniz konusuruz: 15357077... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Msn'den ulassak olmuyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 izmirde olan varsa bulusur oynarız trade yaparız satın alır kart satarız arklarımda deli siyahlar artifactler fln var multicolor larda cabası tabi :) Olath sanırım sen izmirliymissinbiz genellikle bornovada kampuste oluyoruz ıstersen bı ara gelırsın takılırız oynarız tanısırız :)[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar