balon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Sly-One said: o deil end. mühendisliği kadar gereksiz amaçsız mühendislik yok. sori bro. türkiye piyasa şartlarını hitap eden bir şey ama . garip bir olay. tıp abi tıp ya -) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bi cs çi bi nerd beni yıldıramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 gereksiz olsun. $$$ var yeter bana : ) zaten undergrad makina elektronik filan okumak da bir poha yaramaz. masterini phdni filan yapıcan anca. ben anca 30una bitiririm öle bişiyi. 30 yaşına gelene kadar da para harcamıcam sori .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Ama TR'de elektrik/elektronik ve makina muhendislerini end. muh niyetine kullaniyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 olsun ne termodinamik okudum. ne circuit yaptım. prob/stat/algoritma abandılar sadece. ben mutluyum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mesaj atan herkese teşekkürler. Hepsini okudum ve kendi adıma çıkarmam gereken çıkarımları yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Ardeth said: ... bu noktada "gödel's incompleteness theorem" işin içine giriyor olabilir ki o çok ilginç, bu gün gözlemlediğimiz herşeyi açıklamaya yetecek bir matematik sistematiğimiz olmayabilir. dolayısıyla bazı şeyleri kabul olarak almamız gerekiyor olabilir. ... Burada "incompleteness" derken örneğin bir sistemimiz var ama baya nonlinear sadece nümerik çözüm bulabiliriz (analitik yok) gibi birşey mi kastediliyor yoksa öyle sistemler varki bunların denklemini bile yazmaktan aciz olduğumuzu kastediliyor orayı anlamadım. Bu arada akıl hastası matematikçilerin biyografilerini seviyorsanız nash gibi Kurt Gödel bulabileceğiniz en delisi nashten bi kaç gömlek üstün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Jadelith said: zaten undergrad makina elektronik filan okumak da bir poha yaramaz. masterini phdni filan yapıcan anca. seni yemişler. master yapmadan iş gören mühendislikler de var siz yabancı olsanız da ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 PederRamirez said: Burada "incompleteness" derken örneğin bir sistemimiz var ama baya nonlinear sadece nümerik çözüm bulabiliriz (analitik yok) gibi birşey mi kastediliyor yoksa öyle sistemler varki bunların denklemini bile yazmaktan aciz olduğumuzu kastediliyor orayı anlamadım. Bu arada akıl hastası matematikçilerin biyografilerini seviyorsanız nash gibi Kurt Gödel bulabileceğiniz en delisi nashten bi kaç gömlek üstün. Tam olarak şunu demek istedim: said: Any effectively generated theory capable of expressing elementary arithmetic cannot be both consistent and complete. In particular, for any consistent, effectively generated formal theory that proves certain basic arithmetic truths, there is an arithmetical statement that is true,[1] but not provable in the theory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 sina demek istiyor ki, bir kümeyi tanımalayabilmek için kümenin tüm elemanlarını bilmemiz gerekir. evreni bir küme olarak kabul edersek, evreni tanımlayabilmek yahut çözebilmek için evrenin tüm elemanlarını bilmemiz gerekir. ancak hiç bir zaman kesin olarak "aha artık her elemanı biliyoruz" diyemediğimiz için evreni de tanımlamamız imkansız şeklinde anladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Fizik, Kimya, Biyoloji doğadaki canlıları, maddeleri ve olayları gözlemeleyerek yapılan bilimdir. O yüzden doğal bilimler olarak tanımlanır. Matematik doğal bir bilim dalı değildir. İnsan yazmasıdır. Zamanında koyunlarını rahat sayıp kaydını tutmak isteyen köylüler tarafından icat edilmiş, zamanla gelişerek bugünlere gelmiştir. Birkaç aksiyom üzerinden yola çıkarak ilerlemiştir. Aksiyom kabul edilen şeyler yanlışsa hepsi çöker gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 http://upload.wikimedia.org/math/4/a/d/4ad00cfd7e8a6598d8624ed4ce910279.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 http://upload.wikimedia.org/math/b/4/f/b4fefe1ddd56023d2fd87e7fbed8f048.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 allahım bölümümde troll olmuş çok heycanlandım lan bana bu zevki yaşattığınız için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar