Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=40865443559&ref=nf Yani,hüseyin üzmez'den başka birşey gelmedi aklıma Açıldıysa kusura bakmayın,birkaç başlıkta arattım bulamadım bayağıdır da konudışını takip etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 lan yuh anasını satıyım ya el kadar çocuğu alet etmeyin böyle işlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 lolol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 bu konseptte bir olay var sanırım başka bir çocuğu (aynı da olabilir emin olamadım) aynı modda başka hikaye anlatırken görmüştüm. şirin mi göstermeye çalışıyorlar nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 küçücük çocukları alet etmeseler böyle şeylere gerizekalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 asdıuhasd çocuk tatlı da NEDEN ABİ NEDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 yazık bebişe. o yaşta oyun oynaması lazım o bünyenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Çok yazık böyle yetiştirilen çocuklara. Bu çocuk büyüdüğünde sorgulamaktan yoksuk olacak ve ne yazıktır ki yine aynı çocuk kendi sınırları dışına çıkan her düşünceye saldıracak. Bundan da acısı yine aynı çocuk, bu duvarlarla çocuk yetiştirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar