xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 University Guide Book 2009 Linki Burada İngiltere'deki üniversitelerin dereceleri ve sıralaması var fakat Research Qualitydeki 5A , 3aB gibi büyük küçük harfin bir önemi var mı 5A'lar ne oluyor? Bir türlü anlamadım. Bilen bir arkadaş varsa açıklar mı bu Listeyi bana? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Westminster ne kadar kötü bir üniversiteymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 hahah bu ne biçim sıralama be, LSE yok, King's College yok, Imperial yok, Essex yok, neye göre sıralamışlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mimarideki başarılarına göre sıralamışlar. Imperial da var mı acaba ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Hıı, ben orasını görmemişim ben de diyorum ne biçim sıralama bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 LSE'ye girsem ağlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Ben de Imperial a girsem ağlarım. Erasmıs falan alır mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar