razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 after effects ile ilk üretimim oldu, az çok öğrenmiş oldum bu çalışma ile. ayrıca 3saatlik bi çalışmanın ardından projeyi bitirip tam render ederken programın çökmesi ve yapılanları auto save tadında kaydetmemesi(default olarak), restarttan sonra bütün harddiskte fellik fellik kayıt etmiştir ya eşşek değil ya diyerek projenin aranması, akabinde bütün emeğin çöpe gitmesinin nasıl bir şey olduğunu ve auto save açıp render etmeden önce de kayıt almak gerektiğini de öğrendim tabi. http://www5.picturepush.com/photo/a/1334968/1024/Picture-Box/BrowserPreview360-240.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Güzel olmuş bence eline sağlık. Bir de bir müsibet bin nasihattan iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 hocam şu floral vectorlerin hareketini nasıl yaptın? yani aklıma tek gelen yöntem masking o da cok asırı kasıcak gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 yok abi masking ile zor olur zaten doğrusal obje değiller burdaki gibi hazırlamak kasar, bendeki hazır genişleyen flourish obje bkz: http://library.creativecow.net/articles/hansen_jaysen/growing/video-tutorial.php ilk baş photoshop ile parçalara ayıracaksın, sonra ae ile tek tek büyüme efekti vereceksin.. çok uzun iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ekranın sol altta yazı cıktı az önce your skill in AE is increased by %3,7 die :P cok saol da video süper oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 bi de autosave vardır ya preferences'ı kurcala bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 var evet :) bu seferkini yaparken baktım zaten. ama dedim word excel gibi her yaptığını anında kayıt ettiği bi dosya oluşturuyodur falan. ama yokmuş, anca belirlediğin süre aralıklarında kendi save alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 e yaptığın şey word exceldeki gibi iki veri girmek değil de ondan ööle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 riot candır can :D eline sağlık güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ehe ilk çalışma abi o kadar belli olsun riot-evolution olduğu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 çok özeniyorum yahu size. bunları yapmak hep bir çizim yeteneği istiyor di mi. maalesef ben de sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 çizim yeteneği değil de programları kullanmayı bilmek gerekiyor.. yaratıcılık da önemli tabi birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 artık kullanmayın su unmask olan standart vectorleri, 4 hatta 5 sene dır sıkılmadınızmı Mr_Hand said: e yaptığın şey word exceldeki gibi iki veri girmek değil de ondan ööle :) aslında tam anlamıyla exceldeki gibi iki veri girmek AE'nın yaptıgı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 adam daha yeni başlamış, elbette sıkılmamıştır.. bence başarılı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Cuce said: artık kullanmayın su unmask olan standart vectorleri, 4 hatta 5 sene dır sıkılmadınızmı Mr_Hand said: e yaptığın şey word exceldeki gibi iki veri girmek değil de ondan ööle :) aslında tam anlamıyla exceldeki gibi iki veri girmek AE'nın yaptıgı. çalışmanın ram ve hdd'de kapladığı yerden bahsediyodum ben yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 yapılan çalışmanın save edilmediği için uçması olayını çok iyi biliyorum. bir ödev için Premiere'de harcadığım 2 saat sonunda voltajın anlık düşüşü ve UPS'imin yetersizliği pc'nin kapanmasına sebep oldu. auto save ise 2 saatte yaptığım montajın ilk 10 dakikada yaptığım kısmını kaydetmiş. 3 gün sonra yeni UPS aldım. Başa gelmeden akıllanmıyor insanoğlu :) bu arada çalışman güzelmiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar