Sparda Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Hala oynayan kaldımı bilmiyorum ama şu an Eclipse serverındayım, free transfer character service' ini kullanıcam ama hangi servera geçmek için karar veremedim. şuan en aktif ve kalabalık oyuncuya sahip server hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 europe chimera iyiydi 1-2 sene once, saniyorum hala daha en iyisi odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Hala oynayan mı var yahu, 19 yaşına geldim forumlara bakıp oynayanları gördükçe kendimi yaşlı hissediyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparda Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 yalnız beyler bi sorun var, Free character transfer servisi işlemiyo şu an neden böyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 nuwanda said: europe chimera iyiydi 1-2 sene once, saniyorum hala daha en iyisi odur Evet Chimera en aktifi. Gerçi oda hayalet şehir ama en aktifi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 chimera candır gel :D ara sıra giriyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 chimeradan gidilmiyormuş ya kahretsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar