Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mul edit

Gumm

Öne çıkan mesajlar

Mul editing'e giriş yapmak istiyorum ancak ismini unuttum fakat arkadaşın verdigi link'ten Moe adlı dosya indirilmiyo daha dogrusu hiçbiri indirilmio adı şimdi aklıma geldi Faust adlı arkadaşın verdigi linkler çalışmıyor,indirdigi diger programlarıda kullanmayı ögrenemedim.Moe'nin açılımı nedir ve nerde bulabilirim.[signature][hline]Die like the rest
Mess with the best
Ejder Firegod

[Bu mesaj Baggio tarafından 13 Mayıs 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya offfff ne yapsak yaranamıoz baggio sanada yardım edelim,yardım görelim dedik merak ettik ugrasmaya başladık nerden buludum,nerden bulursunz dedik.
Yardım istedik bunada Eyvallah.[signature][hline]Die like the rest
Mess with the best
Ejder Firegod
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen kırma hevesini bidakine capslock kapatır başlık açarsın.
Imzanada ekle siteni yazma bida konuya reklama kaçıyor ama imzanda dursun siten.
Demez kimse birşey bakma sen..[signature][hline]Ra
Unlive Online Gaming Center
Ultima Online & Counter Strike
Herkes kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk olarak şöle birşey söyliyeyim site benim degil,(sizde kızmayın) özellikle büyükharfle atmıştım bidaha atmam oke oda benim hatam ,ben sadece ev yapımı hakkında bilgi edinmek uygulamak istemiştim neyse saolun yine,herzmanki gibi tekbaşıma halledicem inşallah .
Sadece birşey soruyorum moe'nin açılımı nedir ??
bulamadım bulsam başlıyacagım ev yapmaya

Burada birşey daha belirteyim:
Michelangelo gibi programların kullanımı gösteren bir bölüm açarsanız fena olmaz herkese ;
iyi çalışmalar,iyi günler.

imzayıda boşverdik,onada tmm
Sosyal ağlarda paylaş

Forum kurallarina uymani istememden nasil oldu da yardim etmeyecegimiz gibi bir sonuc cikardin, anlamakta zorlaniyorum..

Bu konuda siteler var, birkac topic ve tutorial var, yazildikca da ekliyoruz, daha yapabilecegimiz birsey yok sanirim.. Ben oturup yazayim desem mul editingden anlamam, scripting benim olayim sadece, kusura bakma.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Sayın baggio bende bunu belirtmiştim sanırım en başta Faust adlı arkadşın verdigi linkler = Bozuk
onları iyice okudum tmm program inmiyo Txt ler inmiyo hiçbirşey yapılmıo onu kastettim,bildigniz site varsa söleyin veya özelmsj olarak yollayın bunu istedim sadece
neyse artık bulamadık,bulamayız,bulsakta ugrasmayız artık yinede saolun.[signature][hline]Die like the rest
Mess with the best
Ejder Firegod
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...