Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 izmirde adamınbirinde görmüştüm de çok kötü gözüküyodu bi kaç kere dönüp bakmıştım hatta sünnet kıyafeti satan yerlere bak dicem de numarası olmayabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 alterno boys shopta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 gül sokakta 2 ayrı yer satıyor. birinde 375 ti sanırım. bide kalmışsa v2k da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bunun kırmızılarını palyaçolar giyiyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 yav said: izmirde adamınbirinde görmüştüm de çok kötü gözüküyodu bi kaç kere dönüp bakmıştım hatta sünnet kıyafeti satan yerlere bak dicem de numarası olmayabilir :P bende o kişide gördüm : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bulunmaz o bulunmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 güzelmiş ayakkabı. golf oynanası bi tarzı var. golf ayakkabıları satan markalara bak.illa ki bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 çok çirkin ya umarım bulamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 lama o ayakkabıyı girdiğin yerde öl pls fdksd harbi rezil ya.gerçi senin üstünde nası durur bilmem yakışıklı adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bu ne biçim ayakkabı lan. üstüne takım elbise giyenler var bide bunun, böyle palyaço gibi. şeyler de var, yamalı kot giyip, üzerine yemyeşil tşört giyip tşörtü kotun içine sokup böyle ayakkabı giyenler falan. berbat. alma abi, ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ya bizim böle türkiyede yaşarken gidip ayakkabı kıyafet vs. çizip markalarla modacı stilist tasarımcı her neyse olarak anlaşma şansımız var mı? böyle mağazalarda dolanırken sürekli ürünleri lan şöle şöle olsa şurasından şu çıksa burası şu şekil olsa ne güzel olur diyerekten aklımda canlandırıyorum ve %90ının tasarımını başarısız buluyorum. benden iyi modacı olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 modacı olmak için, üretilen ürünlerin %90 ını başarısız bulmak gerekiyorsa ben Yves Saint Laurent'im sanırım ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 İnşallah bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 kafanda yenilerini tasarlayıp başkalarının da görebileceği bir yere aktarabiliyorsan sen de olabilirsin sanırım, ama ben başka bir şey sordum, bilgisi olan var mıdır acaba?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 sildim abi rehberden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bence modacı olabilmek tasarladıktan sonra bakıp biyerlerinle güldüğün kıyafetleri insanlara giydirip onların bunları giydikleri için kendilerini iyi, farklı, şık hissettiklerini görerek delicesine eğlenebilmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bence ayakkabı kendine yakışanı giymelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bence ayakkabı kendine yakışanı giymelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 beyaz hasırdan bozma mokasen fedon ayakkabısı bulursanız bana da haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Velev ki buldun. Giyeceğim deme sakın =P Hamdolsun bu tarz teğet geçti =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Killer said: lama o ayakkabıyı girdiğin yerde öl pls fdksd harbi rezil ya.gerçi senin üstünde nası durur bilmem yakışıklı adamsın abi ölmeyimde yakışmazsa giymeyiz ama bu ayakkabı dolabımda olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 funq said: sildim abi rehberden : ) zati aramıyon olum ki böyle bi ayakkabı giysem bütün kızlar bize bakar sizde nasiplenirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bence güzel bir ayakkabı. bende istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar