Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu ayakkabıdan arıyorum izmirde

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
izmirde adamınbirinde görmüştüm de çok kötü gözüküyodu bi kaç kere dönüp bakmıştım hatta

sünnet kıyafeti satan yerlere bak dicem de numarası olmayabilir :P
Mesaj tarihi:
yav said:
izmirde adamınbirinde görmüştüm de çok kötü gözüküyodu bi kaç kere dönüp bakmıştım hatta

sünnet kıyafeti satan yerlere bak dicem de numarası olmayabilir :P

bende o kişide gördüm : )
Mesaj tarihi:
bu ne biçim ayakkabı lan.
üstüne takım elbise giyenler var bide bunun, böyle palyaço gibi.

şeyler de var, yamalı kot giyip, üzerine yemyeşil tşört giyip tşörtü kotun içine sokup böyle ayakkabı giyenler falan.
berbat. alma abi, ne gerek var.
Mesaj tarihi:
ya bizim böle türkiyede yaşarken gidip ayakkabı kıyafet vs. çizip markalarla modacı stilist tasarımcı her neyse olarak anlaşma şansımız var mı? böyle mağazalarda dolanırken sürekli ürünleri lan şöle şöle olsa şurasından şu çıksa burası şu şekil olsa ne güzel olur diyerekten aklımda canlandırıyorum ve %90ının tasarımını başarısız buluyorum. benden iyi modacı olurmuş.
Mesaj tarihi:
kafanda yenilerini tasarlayıp başkalarının da görebileceği bir yere aktarabiliyorsan sen de olabilirsin sanırım, ama ben başka bir şey sordum, bilgisi olan var mıdır acaba?...
Mesaj tarihi:
bence modacı olabilmek tasarladıktan sonra bakıp biyerlerinle güldüğün kıyafetleri insanlara giydirip onların bunları giydikleri için kendilerini iyi, farklı, şık hissettiklerini görerek delicesine eğlenebilmektir.
Mesaj tarihi:
Killer said:
lama o ayakkabıyı girdiğin yerde öl pls fdksd

harbi rezil ya.gerçi senin üstünde nası durur bilmem yakışıklı adamsın

abi ölmeyimde
yakışmazsa giymeyiz ama bu ayakkabı dolabımda olmalı
  • Yeni Oluştur...