nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 arkadaşlar 24ocakta son finalimden sonra japonca dersleri vermeyi planlıyorum burdan talep olurmu diye bir sorayım dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 japon dili mi okuosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ver ver, güzeldir caponca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 japon dili okumuyorum fakat 1.5sene mi doldurmak üzereyim bu dile başlayalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 1.5 senede japonca dersi verilecek hale gelinio mu ben 1 senemi tamamlıcam 1 kaç aya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mortis said: 1.5 senede japonca dersi verilecek hale gelinio mu ben 1 senemi tamamlıcam 1 kaç aya da demek ki şu anda kendimi sıfırdan birisine ders vericek kadar yeterli buluyorum^_^ eminim ki sende birşeyler öğretebilcek durmdaısnır. hocama göre jlpt3ün üzerinde 2nini altındayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 benimde 7 ay filan oldu kitaba bakarak veririm anca ama dinle çevir derlerse "):" yada kelime olarak " ):" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 evet ben de baktım bugun jlpt levellarına 4 tane direk başlangıç 3 de aslında kolay gelio ama 2 ye var yani 2 için galiba 1000 e yakın kanji bilmek gerekio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 nakerebanarimasen said: Mortis said: 1.5 senede japonca dersi verilecek hale gelinio mu ben 1 senemi tamamlıcam 1 kaç aya da demek ki şu anda kendimi sıfırdan birisine ders vericek kadar yeterli buluyorum^_^ eminim ki sende birşeyler öğretebilcek durmdaısnır. hocama göre jlpt3ün üzerinde 2nini altındayız are you çekındırilst? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Utanmadan uplıyor ve birşey soruyorum! Caponca özel dersi saati ne kadara veriyorsunnnnnn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mortis said: yani 2 için galiba 1000 e yakın kanji bilmek gerekio. oha aynı anime gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 forgiver said: Mortis said: yani 2 için galiba 1000 e yakın kanji bilmek gerekio. oha aynı anime gibi gazete filan için 1500 kanji ancak yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 japonca da alternoların yeni gözdesi oldu son zamanlarda. her gördüğüm değişik japonca öğreniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Marl0_on said: japonca da alternoların yeni gözdesi oldu son zamanlarda. her gördüğüm değişik japonca öğreniyor. sende başka birşey yap laf edeciğne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 mahaha, genel konuşmuştum aslen, alınmasaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 olmaz, millete laf carpmak hic degismeyen bir akim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Marl0_on said: mahaha, genel konuşmuştum aslen, alınmasaydın keşke. ben de genel olarak alternoları savundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 o zaman süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Marl0_on said: o zaman süpermiş. elbette süper canım arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 gazete için 900 civarı kanji yeterli gibisndne bişey duymuştum da bilmiorum. Neyse daha 400 tane falan biliorum galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 kanji harf kalıbı gibi bişey mi demek oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mortis said: 1.5 senede japonca dersi verilecek hale gelinio mu ben 1 senemi tamamlıcam 1 kaç aya da 1 senede 400 kanji okur-yazar hale gelmek çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 yav said: kanji harf kalıbı gibi bişey mi demek oluyor? resim düşün bir tane tek başına kelime anlamı var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ya bu yaz başında 1 sene olacak o zamana kadar bi 400-500 tane daha öğrenicem tabş ne kadar aklımda kalır bilmiorum ama, kur atliorum ben paso tatillerde, 6 kuru yani okulda 3 sene öğrettikleri şeyi 1 senede almış olacam, mezun oluorum die üniden. Bakalım ne kadarı aklımda kalacak o kanjilerin ama pratik yaparız herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 kuçiyose nojutus nani nani. bu kadar biliyorum ben. 1 sene japonca okuyan bi arkadaşla aynı odada kalmama ve naruto izlememe rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar