BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 20) Do some people cover their faces with their handkerchiefs when they sleep during the day? mesela şari burda ne anlatmak istemiş? bşir de bir soru var "mendilin ayakkabından pahalı mı?" diye.. e be amkafalayan belki ben çarık giy iyorum ama menfdilim saf ipek üstüne trabzon işi altın dantelli.. ne biliyorsun? belki çok zengşinim.. bir de "a" A diye okunmaz "ei" gibi okunur.. 1 milyon poundum olsa da bir peni vermem bunlara sinir ettile gündüz vakti (ki ben gece vakti sinirli olmayı tercih eden biriyim)
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Dalga gecmis millet de inanilmaz bi metod bu .. 7 sene once orta 3'te ingiltereye gittigimde 1 ay callan school'a gitmistim Londra'da .. Cok akici bi sekilde konusmanizi sagliyor..
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 aquila said: hocalar BANKAI aciyo mu dersi anlamayinca? dersler hep "eğüer bu dersı yapamazsan..... Ölürsün!" şeklinde baslıyomuş
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Bi de dersler bole bayik stresli fln gecmiyodu .. Gayet eglenceli tipler gelip anlatiyodu 8-12 kisilik siniflarda..
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 abi cumle yapisi nasil yannis ya findikli is not a city but it is a town. bu ne amina goying findikli sehir deil ama kasaba. niye ama? olmak zorunda mu bunnardan biri uzgun musun sehir olmadigi icin
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 infront meee you the tabeee iii love you i love youu
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 7) Are the people of Scandinavia short? kime gore short?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Admin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 BonePART said: abi cumle yapisi nasil yannis ya findikli is not a city but it is a town. bu ne amina goying findikli sehir deil ama kasaba. niye ama? olmak zorunda mu bunnardan biri uzgun musun sehir olmadigi icin sadece ing ogretmiyorlar aynı zamanda belediye başkanı bakış açısı da kazandırıyorlar işte daha ne istiyorsun?
Mach Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 hocanın elinde bi kırbaç olsa tam olurmuş yav. a book şaak!!
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 BonePART said: 7) Are the people of Scandinavia short? kime gore short? ahaheehaehae ay yarıldım anasıın satim. ne giydirdiniz abi nasıl bi sinir euheuea
calimero Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ben kalkar döverim la bu karıları. 5 dakkada valla nevrim döndü kafa atıcaktım monitöre. sanki köpek eğitiyolar anasını satim...
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 OogahBoogah said: bana bu kadar soru sorarsa bu karı kalkar azına vururum. +1 lan bu arada bunlar 5 günde ingilizce derken konuşmayı yazmayı falan değil de, "ingilizce" falan sadece kelime anlamını falan mı öğretiyorlar, ne pis bi kurs lan bu :D
Öne çıkan mesajlar