Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iyiki doğdun unity100

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben sayfa resfreshleyemeden 23 mesaj atılmış be.. :-p

nice mutlu doğumgünleri dilerim sana, her doğumgününde +1 artsın argüman attack value'un.. :)

:tebrikz:[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
said:
daverc, 12 Mayıs 2004 23:49 tarihinde demiş ki:
Dogum gunun kutlu olsun :-)
:tebrikz:
unity101 mi oldu simdi ? diyerek bitiriyorum kusura bakmayin :-p

izninizle efendim :D

Unity,kaç oldun şimdi? 101 mi?

eheh

MUTLU YILLAR!

sen olmasan ne olurdu bu tartışmaların hali :][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Mesaj tarihi:
yanlız şöyle balonun arkasında dalgalanan bir abd bayragıda ister şimdi.. neyse :-P[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
iki+iki=dört hehe -Einstein
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
*! Bone a katılır *[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
hepi börtdey tu yuuuuuuuuu[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
doğum günün kutlu olsun.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Mesaj tarihi:
aslında saat itibariyle doğum dünün kutlu olsun oldu artık :)[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
said:
unity100, 13 Mayıs 2004 00:00 tarihinde demiş ki:
balonun arkasinda

neden arkası? yani bu bi attraction egzajare etmenin bi anlamı yok.

said:
bir ying/yang sembolu olmasi gerekir.

e tabi sizin gibi yanar dönerler dün çinlilere küfreder amaaaaaaaaaaaaaa bugün onların kullandığı sembolü kullanır.
git bak bakalım bi araştır bakalım ben önceki mesajlarımda yazdım..

said:
uyumun, dengenin sembolu

uyum? denge? AHAHAH. çok humor sahibi bi insanmışsın. ne uyumundan bahsediyosun sen... öeh daha fazla dayanamıycam. mutlu yıllar :-p[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 13 Mayıs 2004 00:21 tarihinde demiş ki:
said:
bir ying/yang sembolu olmasi gerekir.

e tabi sizin gibi yanar dönerler dün çinlilere küfreder amaaaaaaaaaaaaaa bugün onların kullandığı sembolü kullanır.
git bak bakalım bi araştır bakalım ben önceki mesajlarımda yazdım..

kipcagim, o sembol cine macine ait bir sembol degildir gayri[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
Yanına pembe balonlar eklemeyi unutmayın.Eline tesbih verin, mutlaka bıyıklı olmalıdır.Burun yanında ben olması şart.Saçlar tabii ki kısa olacak ve sol yanakta bir adet faça bulunması gerekmektedir.Çene çukur olacak.

Ardından kara bulutlar çöker.

Alice Cooper - No More Mr.Nice Guy[signature][hline]Without the opposite, you are nothing but primitive primates.
Mesaj tarihi:
Başarılı bir iş,güçlü bir beden,saglıklı bir hayat,guzel bir ev,muhteşem bir araba,mukemmel bir eş,süper bir tatil,aşmış bir mmorpg,loyal cocuklar,daha loyal torunlar,ve en sonunda...kudretli bir ölüm..daha başka ne ister insan,umarım bunlara sahip olursun..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
kutlu olsun[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
Doğum günün kutlu olsun unity kardeş.
Kaç yaşına girdi bu mübarek adam şimdi?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
  • Yeni Oluştur...