cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 2010'un ilk isi. iyi seneler pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Köpükler ve dalgalar gayet başarılı ve farklı olmuş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 valla ya renkleri nasıl yapıyorsun böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 boyleden kastin ne bilmiorum ama boyarkenki renklerle calismanin bitmis halindeki renkler farkli epey.bitirdikten sonra blok blok secip saturation dusurup biraz contrast ekliorum.genel anlamda hangi renklerin hakim olacagini belirlemek icin de ya renk paletinden random bi renk secip bg yi renkle kapliorum once yada foto arsivimden renklerini sevdigim bi fotoyu bg ye atip deforme ediorum color pick i fotodan secip ustunu boyayarak.swatch(renk paleti) ni kaydedip yollayabilirim istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Bana yollayabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 rapid link .ase ve .aco uzantili attim buraya ama import ediliyor mu emin olamadim, ss alip jpg koydum bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 armor icin referans kullandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Sağ omzunda ve göğüs bir gariplik var zırhın. Kaplamana kıyasla çok geride kalıyor böyle garip perspektif sorunları, aklım ermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 aksine dair cok bilgi yoksa, butyur seylerin simetrik olmasını bekleriz, ama simetrik değil gibi duruyor sorun orda bide karlı ortam için kızı suratında ısık bıraz fazla yumusak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 saç güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kaplama disinda bisi ogrenemedim sanirim hala o yuzden boyle. oyunlardan falam ss alip araklayacam artik perspektifi/pozlari falam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 çalışmalarına teker teker baktım. baya özenli ve temiz işler var. eline sağlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 baştan sona inceledim . kesinlikle renklerde çizimlerde fln geliştiğin çok belli de anatomi perspektif tarzı şeylerinin ( bunları gerektiren resimlerinde ) eksik olduğu kaçınılmaz bir gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bi suredir bununla ugrasiodum armorlu ablayida dahil ettim. butunluk acisindan sorunlu gibi oldu biraz eet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 3-4 saatlik bir matte skeç.sehir foto.soldaki sutun ve gazete overpaint. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Bu işlerden pek anlamam ama o sütunda çok hafif bi perspektif hatası var gibi geldi bana. Sanki biraz daha sağa doğru dönmeliymiş :P Ama onun dışında ben çok beğendim valla (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abi kız poposu sonunda oldu yani tebrik ediyorum daha açık resimlerini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bazen alan derinliğini fazla zorluyorsun, derinlik algısını bozuyo. gazetenın oyle ucustuğu havada saclardan daha cılgın bır hareket beklemek lazım bence. en azından rüzgarın yönünü belirtecek bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Ben yanılıyor olabilir, yanılıyorsam söyleyin ama kızın kafası olması gerekenin çok üzerinde mi bana mı öyle geliyor? Yada fazla büyük, tam anlayamadıgım bir rahatsızlık veriyor gözüme. Bu rahatsızlıgı kalçalarla gideriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Cuce said: gazetenın oyle ucustuğu havada saclardan daha cılgın bır hareket beklemek lazım bence. +1 Ama çook başarılı ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Phae said: Ben yanılıyor olabilir, yanılıyorsam söyleyin ama kızın kafası olması gerekenin çok üzerinde mi bana mı öyle geliyor? Yada fazla büyük, tam anlayamadıgım bir rahatsızlık veriyor gözüme. Bu rahatsızlıgı kalçalarla gideriyorum. 80ler saclar kabarık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 eet saci basi dagitmak lazimmis biraz daha. o degil de dragona yorum gelmedi, uzuldum. az cok tatmin edici bir is olmustu o benim icin.pek doku kasamadim gerci ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Dragon'a bakarken armorlu ablanın boyna gözüm çarptı. Abi orada bir hata var, ona bi bak. ET boynu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Alttaki bayanın poposundan dolayı dragonu kaçırmışız evet alskjfhasşf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Phae said: Dragon'a bakarken armorlu ablanın boyna gözüm çarptı. Abi orada bir hata var, ona bi bak. ET boynu gibi. offf eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar