Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 orgazmik olmuş , tebriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 çok iyi ya http://w-hc.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 oh reklam yapmis stifler miss. 1-2 saatlik pratiklerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sunu wallpaper yaptim, mis gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Baştan sona baktım hepsine başarılıymış baya. tebriks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 postapocalyptic bi evrende deepred isimli bi artifakt arayan bi karektere ait konsept cizimler.ilerde 8-10 sayfada olsa hakkinda birseyler cizip yazmak istedigim kisa bi hikayeden.toplamda 10-12 saat surdu.pscs3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 çok güzeller, teek tek hepsine baktım. son yolladığın resimde cok hoş, ama kadın biraz orc female'e benzemiş =P başarılarının devamını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 tesekkurler.hangi kadin bu arada? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 güzelmiş son resim. çizgi romanlık olmuş tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 photoshop.6-7 saat.bolca matte painting icermekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 daha ufak halini gördüğümde verdiğim tepki : HOBAAA :) cakeonroof said: photoshop.6-7 saat.bolca matte painting icermekte. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 anlamıyorum bilader. bu üsttekini adam mı çizmiş yani tek tek. öyle olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 matte painting iceriyor diye yazdim zaten.ha o neki diyorsaniz ozellikle sinema sektorunde cokca kullanilan aslinda varolmayan bir yeri bir seyi ( genelde environment tir bu) gercekci bir sekilde sunma olayidir yuzeysel olarak.maketler,sculpturelar, fotolar, 3d ciktilar vb. ogeler kullanilir boyamanin yani sira. bu calismada ucak,ucak gemisi, soldaki kaya, kuslar, uzak arkaplan,krater ve efektler boyama.alt orta ve alt sag kisim foto lardan ve overpaintten olusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 hadi ya pek numarası yokmuş o zaman. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 hepsine tek tek baktım, ileri seviye çalışmalar. çok güzeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 şu sağ alt taraf hiç uymamış. Sağ tarafta ki çekilmiş bir fotograf , resmin geri kalanı elle çizim gibi duruyor ama o sağ altta ki toprak parçası bozuyor hissiyeti. Onun haricinde cok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kesinlikle harika görünüyorlar. eğer hobi olarak yapıyorsan asla bırakmamalısın süper şeyler çıkarabilirsin dicem ama zaten süper görünüyorlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 isik pratigi, abla falam.5 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ablanın suratı anime gibi olmasa mükemmle olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bence suratsız olsa (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 dostum bu aralar yeni çalışmalar koymadın topice bekliyorum ha güzel bi tane yengene ben yaptım nası olmuş diycem hava atcam hadi aga bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 cesetlerden ruh parcaciklari toplayan cyberpunk bir cadi.ortalama 30 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 2 saatlik bi speedpaint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Yok artık alisami... Helal olsun hocam çok uzak olduğum bi konu ama hepsi çok güzel gözüküyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar