xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Onları hiç bilmiyorum ama çok fazla kökleşmiş bir anatomi sıkıntın var. Farkedip üstüne gittiğin sürece hiçbir sorun değil fakat görmüyorsan çok büyük göz sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 cake daha önce yazdımsnaırım, tekrar edimesi rahatsız edebilir ama, daha temiz calışman gerektiğini düşünüyorum ben hala. brush kullanma tarzın ne, brush'ın kodusunu formunu kucaklıyıp kullanan bi tarz, nede tümüyle görünmez hale getirip daha alışılageldik bi illustasyona kayan bi tarz. ikisinin arasında olması cok fazla noise yaratıyo işlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 basindan beri benim dusunup de nasil anlatsam bilemiyorum dedigim seyi demisin, bi bulaniklik, bi karalama hali, gerce benim hosuma gitmediginden esasen, teknik meknik anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 mesela şöle örnek veriyim, yine klasiklerdne örnek veriyom ama ilk tarza örnek http://www.danmilligan.com/filmandgame/images/fg14.jpg http://www.danmilligan.com/filmandgame/images/fg24.jpg http://www.danmilligan.com/filmandgame/images/fg71.jpg http://www.danmilligan.com/sketchbook/images/sk16.jpg bak ne kadar zibidice kullanıyo brushı adam, hiç umrundamı değil? bide tabiki: http://digitalart.org/images/artwork/0041000-41448/science-fiction/number-six-finds-a-friend.jpg http://www.sc2blog.com/wp-content/uploads/2008/08/ss6-hires.jpg bak mesela bunlarda öle ölümüne ırıl pırıl cillop gibi değil, ama brushları göremiyorsun. brushın kendisi resemin en ufak yapı yaşı gibi durmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 abi milligan gibi zibidice,umarsizca kullanmak istiyorum brushlari bende ama soyle bir arkama yaslanip bakinca ulan cok loose oldu bu diyip blendinge girisiyorum, sonrada geleneksel gorunumden uzaklasip fazlaca dijital olunca is texture yedirilmis bir kac brushla texture ekleyip,daha gorunur daha belirgin stroke lara ulasmaya calisiyorum.noise dedigini sanirim bu texture lu brushlar yapiyor.ben rahatsiz olmuyordum sahsen ama onlari blendlemek daha iyi sonuc verebilir belki denemek lazim. milligan in canvasindaki kaos a hastayim zaten ama ben birakamiyorum isleri o sekilde.yanlis birseyler varmis gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 sunlar da dun geceki istanbul, god is an astronaut konserinden 8-10 kare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 AWwwwX( ben de çıkcam gitcem şimdi izmirdekine. kameraya bişi demiyolar mı? götürsem mi hmmz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 son 2.. öff diyorum, harika olmuş eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Temelde çok büyük eksiklikler var ve bişeyin temeli zayıfsa tahmin edildiği üzere çöker. Ne kadar boyama, gölge vs. iyi olursa olsun; Anatomide,oran orantıda, koyuluk açıklık dengesi,aksların dengesi,temel kompozisyon kuralları bu saydıklarım oturtulmadığı sürece o iş çöplük olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 su son iki resimde ben de aynen dediklerini hissettim, ve surekli ayni seyleri yapiyosun gibi, bi gelisim yok, tabi buraya koyduklarina gore, koymadigin baska seyler varsa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 uçan bina anatomisi çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Lyv haklı, İleri şeylere odaklanıp çekirdeği direk yoksaymışsın. İnanılmaz 2 boyutlu duruyorlar, objelerin önceliği tam bir çorba. Daha sayarım da önce bunlardan başla. 1-Form Sonraki işinde formlar oturmuş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 sen once okulu kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 zun baya ezici ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 aquila said: sen once okulu kazan. Sen o konuda hiiiiç konuşma bence. Keli görünen ögrenci olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 torunu olanlar var lan, adamlar akin gozlugu filan takiyo okumak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 sene 2010, 85 yaşında öğrenci görmüştüm. hocayı harraslıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ne diyodu? hocam finali erken olabilir miyim, 2 aylik omrum kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 perl öğrenmeye çalışıyordu ölmeden önce, hoca ona göre çıtırdı[70lerinde] belki ondan harraslıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 aaa ben de perl aliyorum, yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 arda bey? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 http://www.blogcdn.com/www.urlesque.com/media/2010/12/10-1292313341.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Laorx said: arda bey? sdf Inner humor yeniler arasında çok agır ölmesin, rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar