cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 fena degilmis hakkaten sagol. look/feel kismini kurcalayip alternatif birseylerde cikartabiliriz sanirim template gibi ama koyu bg uzerine default u da gayet iyimis zaten.galeriden direk aktarmamiz supermis, tam tembel işi.miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 kitchen la roportaj yaptim.self promote yapim biraz.surda : http://wecookart.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=312 amator,profesyonel bir cok artistin oldugu,art battle larin,gunluk haftalik aktivitelerin döndüğü super bi forum burasi. az cok bu islerle ilgilenenlere tavsiye ederim. museum ve sketchbooks kisimlarina ozellikle goz atin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 hll bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bak gzlmiş bu haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 idolümsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Yetenek budur heralde tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 eva iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 aşamalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 derinliği biraz daha abartmalıydın bence, ham alan derinliğiyle hem renkle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 üst göğüs ve omuzlar biraz karanlık kalmış ışığa göre. sanki. kafayı beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 dredg e tribute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 kanka sana puanım 9 helal valla penguen çok datlu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 "traversing through the arctic cold we search for the spirit of yuta" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 abi sayko musun bu sonuncusu nasıl bi hayal gücü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 az cok sanatla ilgilenen bir muzik grubu "dredg". soyle bir paintingleri birde "traversing through the arctic cold we search for the spirit of yuta" diye bir parcalari var. konu olarak sarkiyi kullandim ve bu paintinglerinden esinlendim.penguen de grubun maskotu gibi birsey zaten. kompozisyon bilincli olsa da aslinda canvasda lasso tool ile random sekiller arayarak olustu yuzde 50 si. bu lasso tool painting olayinida super tuttum. onceki sayfada stepleri olan iste oyle mesela full lasso toolla random sekiller uzerinden gidilerek ortaya cikti. sonrasi isik detay efekt falam. koyim suraya yine hatta onceki isin steplerini : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 cakeonroof said: 2010'un ilk isi. iyi seneler pati. abi şu direk adventure ya, hatta the dig tadında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Harikulade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bunların çok yüksek çözünürlüklü hali var mı ben print edip tablo olarak asmak istiyorum 1-2 tanesini.. çok ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 dredgi begendim bende baya içinde realizm yada figurativ şeyler barındıran abstractları cok seviyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 var bircogunun coder eet. safak dave mckean islerine bak eger bilmiyorsan,rastlamadiysan daha once."cages" adli grafik romani oku, bir de mirror mask isimli filmi izle mutlaka izlemediysen.mckean in isleri hepsi, kesin seversin diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 abi çizdiklerini avatar olarak kullanıyor olabilirim. :D itiraf ediyim didim. ellerine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bleah Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 tablet alınca picasso olmuyor insan. öncelikle karakalem-desen çiziminde usta olacaksın. sonra renk teorisini iyi öğreneceksin. ondan sonra tablete girişeceksin. ben bi gaza gelip aldım tableti ama hüsrana uğradım. iş tablette değil çizerdeymiş meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 25 sayfanın 25'ine de baktım çok güzel gerçekten ellerinize sağlık. başarılar diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar