Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Diamor said: kız ismetahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yok artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Hayir eger kadinsa evet gobek kismi puruzsuz ve dogru bir gorunum. Ama kadinsa gogus kismi niye flat? O yuzden bu siluetin kadin mi erkek mi oldugunu sormustum. (Kiz ismet yerlestirmeside ayri bir ala olmus :) ) Neyse ciddi ciddi cinsiyeti nedir bu summonerimizin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 cinsiyeti abla ama memeleri kocaman degil. devianttaki eski halinin aciklama kismina kisa bisiler yazmistim konsept ile ilgili. ismi , armoru ne oldugu falam filam ordan bakabilirsin.cok gereksiz yerlere takiliorsunuz ozellikle sozkonusu anatomi oldugunda. ilginc geliyor bana. skec bunlarda, arada anatomi calismalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 speedpaint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 cakeonroof said: cinsiyeti abla ama memeleri kocaman degil. devianttaki eski halinin aciklama kismina kisa bisiler yazmistim konsept ile ilgili. ismi , armoru ne oldugu falam filam ordan bakabilirsin.cok gereksiz yerlere takiliorsunuz ozellikle sozkonusu anatomi oldugunda. ilginc geliyor bana. skec bunlarda, arada anatomi calismalari Bu calismalarin seni daha iyi cizgiye goturucek o yuzden bu calismalara yuklenmen senin icin en hayirli yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 speedpaint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 biraz daha zaman ayirip doku falam denedim,bir de vucud yapisini biraz daha kabul edilebilir bi forma sokmaya calistim.toplamda ortalama 2 saatlik bir is.oyle texture bashing gibi bisi oldu doku deneme amaci ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Çizimlerini ve kullandığın tonları çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 dogru şekilde renklendirme yapmak istiyorsan color theoryi iyice anlaman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 devam bekliyoruz yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 safak calistim color theory buldugum kaynaklardan ama malum egitimini almadigim icin bu isin, birilerinin cikip sunu surda yanlis yapiorsun demesi lazim. sagol pekaziz. pek birsey yok rasmon, cizemiyorum bir suredir. en son sunlar vardi atmadigim, onlari koyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 camel toe anatomi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 genelde bu tip threadlerde cizimler kotu oluyor diye heycanla girip hata aramaya calistim bol bol, hata da vardir elbet orda burda ama pek basariliymis cizimler... uzuldum biraz dalga gecemedim diye :( basarilarinin devami dileriz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 said: http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2010/125/d/2/to_nothingness_by_w_hc.jpg bak yüzde definition coz fazla ellerde az, detay seviyesini birbirine yakın tutmak lazım biraz. Ha detay seviyesiyle derinlik anlatıyosundur falan o zaman tamam ama burda öle biside yok. bide adamın parcalnan kısımları böle sprey brushla silinmis duruyoya, yani cünkü öle zaten, ama onun yerine parcalar gibi köseli köseli kırılmıs olsa? ısık yukardan geliyo, yüzde patlıyo ama omuzlarda yok? diğeri, dağınık.. simdi nası diyim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 skec bunlar ya pek dusunmedim oyle elim bos durmasin diye iste amacsiz. belki usttekiyle birseyler yaparim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 rebuild 222 izledim. insan degiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 cake güzel gidiyorsun cidden varmı galeri haline getirdigin bir site ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 hacı bunları neyle, nasıl çiziyosun helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Daesu said: cake güzel gidiyorsun cidden varmı galeri haline getirdigin bir site ? http://w-hc.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 abi bunları şimdi bembeyaz bir fotoşok sayfası açıp sıfırdan çizip boyuyor musun? oyleyse helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 kalbi kadar temiz bir sayfaya çiziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 evangelion 01: Cakeonroof, bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için tesekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 rica ederim.evet abi sifirdan cizip boyuyorum.onceki sayfalarda matte paint yaptigim, base foto kullandigim bir kac is var ama onlarin altinda yaziyor zaten boyle boyle yaptim diye. yok safak henuz sitem.bitiremedim bir turlu yarim yamalak duruyor.conceptart, kitchen gibi bi kac forumda sketchbook bir de masticore un linkledigi deviant var iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 daportfolio.com burasi fena olmamis ben ekledim 3-4 işimi. devianttan aktariyorsun hemen zaten rahat. ama template falan yok. gecici olarak kullanilabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar