schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bir item stone stone scp si yazdim tasa tiklandiginda arrow satin aliniyor ama bir sorun var cift tiklandiginda gravestonenun resmi cikiyor ne yapsam yapam onun cikmasini engelleyemedim :( bir sey mi unuttum acaba :?[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ben scp yide yazayimda size [ITEMDEF i_arrow_stone] ID=0ed4 NAME=Arrow Stone (100) 300 gp RESOURCES=4 i_rock_plain CATEGORY=Stones SUBSECTION=Buy Stones DESCRIPTION=Arrow Stone ON=@DCLICK IF ( > 3) SRC.SYSMESSAGE Cok uzaktasin! RETURN 1 ELSE IF SRC.CONSUME=300 i_gold SRC.ACT.BOUNCE SRC.NEWITEM=101542 ELSE SRC.SYSMESSAGE YAninda yeteri kadar Paran yok. ON=@CREATE COLOR=00021[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 scp yi yazarsan cevap vermek kolaylaşır[signature][hline]Olorin UO Shard Cok Yakinda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 evet? yazdim[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 on=@dclick ... ... ... RETURN 1 yeterince acıktır umarım..[signature][hline]Mail : mailto:[email protected] [Bu mesaj Karakans tarafından 12 Mayıs 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 okumuyormusun yoksa okumak mi istemiyorsun yukarda zaten yaziyor. RETURN 1 diye[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Triggerin EN SONUNA yazacaksin return 1 diye, ben daha once pm'den soylemistim, burada da soylenmis. Ayrica rezalet bir if-else dizisi yapmissin kusura bakmazsan. ON=@DCLICK IF ( > 3) SRC.SYSMESSAGE Cok uzaktasin! RETURN 1 ENDIF IF SRC.CONSUME=300 i_gold SRC.NEWITEM=101542 SRC.ACT.BOUNCE ELSE SRC.SYSMESSAGE Yaninda yeteri kadar Paran yok. ENDIF RETURN 1[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 saol baggio ben seni yanlis anlamisim pm de simdi hallettim ve oldu[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: schaker777, 12 Mayıs 2004 22:35 tarihinde demiş ki: okumuyormusun yoksa okumak mi istemiyorsun yukarda zaten yaziyor. RETURN 1 diye Sana yardımcı olmaya çalışan birine gösterdiğin bu üslup doğrumu? Hem bak haksız çıktın sana yukarı ekliyceksin diyorlarmış. Bari bir pardon de özürdile.. Hiç birşey olmamış gibi devam edilmez ki .. Ayıp valla[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Aynı konuya bende değincektim ama şimdi ortamı germiyim diye söylememiştim. Haklı RRa en azından bi özür dile. Sana yardımcı olmaya çalışan insanlara karşı daha üsluplu davranırsan senin için daha iyi olucaktır. Benden sana tavsiye..[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Karakans, 12 Mayıs 2004 22:12 tarihinde demiş ki: yeterince acıktır umarım.. ama yeterince acik degil yinede hakli olabilirsin kullandigim kelimeleri pek iyi secemedim[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Öp bakiim görücem[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkes kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 cvp yazdim zannediyordum ama simdi baktigimda anladim yazmadigimi pardon karakans[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: RRa, 13 Mayıs 2004 19:26 tarihinde demiş ki: Öp bakiim görücem hay allam *MuCk* :)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Ha şölee bilinçli, sevecen, öpülesi kullanıcı :)[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkes kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar