fmea Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 selam betadan sonra dedigim gibi lionna da devam ediyorum ama suan tanidigim ne yabanci nede turk oyuncu bulunmakta o yuzden yapilan parti vs katilmak isterim, [email protected] msn'im eklerseniz sevinirim.. fmea - lvl 18 elven fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Enginar 14 orc fighter a.k.a büyüyünce monk olucam.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Umrae ye mesaj atabilirsin oyun içinde. Friendlist i falan hallederiz.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Lanbos, lvl 20 Dark Wizard Legnatte, lvl 20 Palus Knight (kardeşim)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ohoo hoca oynamıyosunuz ama item transferinde de o leveldaydınız olmuyo böle :p bende o ekipman olcaktı 30 olmuştum şimdiye :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 hehe kim tutabilirdi seni black :)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 betadan sonra bende başladım sonunda fakat en fazla türk nerde var hangi servera başlamamı önerirsiniz ?[signature][hline]Perran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 "hangi server konusuna kesin cevap" ve "yeni serverda buluşmak" konularını incelemeni öneririm, bu iki başlık altında çok tartışıldı, birkaç sunucuda dağılmış durumda insanlar[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Ya benmi kabiliyetsizim nedir krizler geliyor exp kasarken. 1 lvl i alıp direk oyundan çıkıyorum. Ne illet bişeymiş. İnşallah lvl 20 de daha değişik birşeyler olurda, son nefesimi klavye başında vermem.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ben %40 yapip cikiyorum bunaliyorum healer falan gerek hizli hizli kesmek gerek.. lvl 20 de quest alicaksin o questlerde baya uzun suruyor sanirsam bende 19 olacam ama 20 olunca questi nasil yapicam bilmiyorum cok usengec bi insanim :D arkadas knight olmak icin 1 gun ugrasti gludio castle in oralara gitmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 valla lvl 40 questleri bi gün sürüomushta :P kinght questini bi cok arkadasim 4-5 (yawash yawash) saatte yapiodu :P tembellik kötü sey tabi.. lvl kasarken aklinizda olmasi gereken ilerde kastiginiz bu leveler sayesinde deli pvpler yapabiliceksiniz.. eger bunu düsünerek kasarsaniz.. bir yerlere gelirsiniz sanarim solo kasiosunuz.. solo acaip sıkıcıdır lvl15 ten sonra party yapmayi deneyin mageseniz 20den sonra gelen büyülerle direk abartiosunuz.. fighterseniz iteme bakio olay iyi item icin yeterince farm yaparsaniz cok az zamanda iyi yerlere gelirsiniz Drowsaniz Party ile (adam gibi playerlarla) Sodaya girersiniz humansaniz elf ruins orcsaniz atlayin gelin main landa :P rakipleriniz 1 lvl atlayip cikmio oyundan unutmayin[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 hangi serverda oynadığın önemli? onu yazmamıssın sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bencede party ben paso crumada takiliyorum sizde 30 a geldiğinizde zıplayın crumaya çok eğlenceli oluyor kakara kikiri gidiyor bi bakıyosun lvl atlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Orc village dayim ne kimse grp arıyor, ne grp lar adam arıyor, ne de avlanan grp lar var. :P Bide zaten ss a para yetistircem diye leather set geziyorum hala, gelen dmg i komple alıyorum, iğrenç bi durumdayım :P[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 party lazim ama yapicak insan yok herkese soruyorum yok ben solo takilcam diyor zaten lirein lerin orda bulunan mage lerin pek partiye ihtiyacida yok ama fighterlarda istemiyor party falan garip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Enginar, 05 Mayıs 2004 17:50 tarihinde demiş ki: ...İnşallah lvl 20 de daha değişik birşeyler olurda... çok farketmiyo ben de bu beklenti ile ya sabır ya sabır demiştim, 20 olunca hayal kırıklığıma uğradım, creel'in dediği gibi daha uzun vadeli hedefler, umutlar, kandırıkçı şeyler belirlersen kendine daha rahat edersin[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: fmea, 05 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: arkadas knight olmak icin 1 gun ugrasti Ne arkadasmıs o ben 1 saate knight oldum oda yanı yavas yavas acele etmeden[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 şaka değil mi bu? 1 saatte level 20 oldun yani hem de yavaş yavaş :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 siz gelin 35 37 39 questlerine gorurum sizi :) 22 saat surdu benimki araliksiz[signature][hline]www.dragonsfamily.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: BlackRose, 07 Mayıs 2004 21:35 tarihinde demiş ki: şaka değil mi bu? 1 saatte level 20 oldun yani hem de yavaş yavaş :p Knight Questinden bahsediyorum konuyu bastan dikkatli takip edersen anlarsın bunu...[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: fmea, 05 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: ben %40 yapip cikiyorum bunaliyorum healer falan gerek hizli hizli kesmek gerek.. Ben level 21 Suan %50 oldu daha hıc oturmadım ve 1.5 saate geldi bu Health Drain i kullan bol bol cok ise yariyo 30 40 doldursada yinede iyidir[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Demin gordum bide tezcan diye bir turk var suan benim bildigim 6 turk falan var[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: Cico, 07 Mayıs 2004 23:02 tarihinde demiş ki: said: BlackRose, 07 Mayıs 2004 21:35 tarihinde demiş ki: şaka değil mi bu? 1 saatte level 20 oldun yani hem de yavaş yavaş :p Knight Questinden bahsediyorum konuyu bastan dikkatli takip edersen anlarsın bunu... pardon salak olduğum için dikkat etmemişim özür dilerim senden[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Aaa, ne demek...[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Cico, 07 Mayıs 2004 17:20 tarihinde demiş ki: said: fmea, 05 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: arkadas knight olmak icin 1 gun ugrasti Ne arkadasmıs o ben 1 saate knight oldum oda yanı yavas yavas acele etmeden questi sabahın 6 sında okumadan alınca oyle oluyo paso yanlış adam kestim... 1 hafta boyunca sabah 11 dan gece 4 e kadar oynayinca insanin beyni sulanıyo :) [Bu mesaj Castigater tarafından 09 Mayıs 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar