PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 arkadaşlar kay/midde oynayan varmı? ilk önce alb açtım ama çok sıkıcı geldi. kayda mid oynamak istiyorum. girdim karakteri açtımda thane :) yardım lazım silah armor grup ta yapıcak arkadaşlar aranıyor. lvl 20 thane :PP
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Kay'deki tum Turkler Alb bildigim kadariyla, baska bir serverda Mid olup Kay'de Alb acmani tavsiye ederim ama sen bilirsin yine.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 türklerle kapışmak zevkli olurdiye mid deniyorum aslında tabi ama mid yoksa yardım edicek albe dönücem
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 emin ol gladric le kapisirken cok zevk alacaksin ilerde :)[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!)
Öne çıkan mesajlar