Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dextra'nın internetle ilgili bir sorunu


Bone

Öne çıkan mesajlar

evet saygılı sevgili monkumuz (yenerim olum seni arena bir kere daha açılsa..) dextra'nın internet ile ilgili bi sorunu var, bir zahmet ilgilenirseniz çok seviniriz:

"olay şu:
bizim okulda yurtnet diye bişey başlattılar
PPPoE die bi broadband baalantı türü var işte
ben dial up gibi şifremi girip internete giriorum
ama over ethernet işte adı üstünde..
herkesin bandwidth ayrı 128kbit
bi kaç güne kadar herşey normaldi.
sonra birden internet inanılmaz yavaşladı. nedenini sorduk bilgi işlem'e adam network'deki virüslü bilgisayarlardan kaynaklandıını söyledi. böyle bi virüs mümkün müdür? başkasının virüsü beni nası etkiler? herkesin bandwidth'i kendine deil midir?


hatta sen bu yazıyı açar mısın paticikte benim adıma.
internet o kadar yavaş ki... açılmıyo bile"
"internet yavaş diyorum ya işte
anladın mı yavaşlıı =P
time out oluyo sürekli"

bende de yavaş ama virüsten değil sanırım türk telekom'un repairing olayı hakkında. Ama sadece siteler yavaş (paticik de dahil) buna rağmen downloadın halen 15k'ya çıkabiliyor.
Buna karşın dextra gibi timeout olmuyorum, sorununu anlamadım, buraya yazasım geldi[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Telekomdan olduğunu sanmıyorum bizim okulda da public lab lar war gidiyosun kendi oturumunu açıp bağlanıyosun. Bizlerde bazı komutlar yasak örneğin bilgisayara birşey kuramıyosun ayrıca 20mb gibi de bir alanın var daha fazlasına çıkamıyosun vs herneyse. Ancak hocaların yada bazı labların böle kısıtlamaları yok yada hoca olmasına gerek yok admininde diyebiliriz. Bulmuşken böle hızlı interneti abanıyolar downloada doğal olarak diğer kullanıcılarda kanser oluyo.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...