yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Tamamen kişisel meraktan dolayı açıyorum bu konuyu, acaba insanlar anadilleri ve ingilizceden sonra üçüncü bir dile girişseler bu hangi dil olurdu? Ben zaten üç dil biliyorum diyorsanız üçüncü öğrendiğiniz dili işaretleyebilirsiniz tabi ya da kursa gidenler falan işaretleyin işte =p Ayrıca 'ben ingilizce bile bilmiyorum ki' diyenler de olabilir pek tabii, onlar da ingilizceyi öğrendikten sonrakini söylesinler. İşaretledikten sonra bi de sebebini yazarsanız konu daha bi şık olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ispanyolca ögrenirseniz, italyanlardan tut güney amerikaya kadar herkese hükmedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 İspanyolcayı seçtim, öğrenmeye de kasıyorum 10-11 lesson geçiverdim rosetta'da da gerçi. Ama işe yarayacağını sanmıyorum. hobi olarak sadece yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 japoncayı seçerdim heralde ama bu konuda herhangi bi çalışmam yok olucağını da zannetmiyorum tembelliğim yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 dünyada ingilizceden sonra en çok konuşulan dil ispanyolca o yüzden ispanyolca biraz daha çekici geliyor.hem ispanyol kızlarıda güzel :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Almanca. Mühendislik okuduğumdan. Üstün alman teknolojisi diye bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Bence Rusca güney amerika ile pek alakamız yok.Rusça'nın konuşulduğu da bir sürü ülke var. Ayrıca kızlar konusunda da ruslar yönetir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ha, 3. dil değilmis bu. anadili de sayarsak, almanca ofc. anadolu lisesi ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 İspanyolca abim Florida ya gidiyor. Arastırma flan yaptı atmleri bile ispanyolca menu ve ingilizceden sonra amerikada geçerli olan dil o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Lancelion said: ha, 3. dil değilmis bu. anadili de sayarsak, almanca ofc. anadolu lisesi ftw. Aynen. AL den almanca, ünide hazırlıktan biraz ingilizce, anne babadan türkçe. abim de olsa bi tane daha öğrenirdim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 once almanca gormustum, begenmedim, sonra ispanyolca aldim sevdim, devam ettirmek istegim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 italyancayla ispanyolca baya benziyo zaten birbirine. birini öğrenen diğerini rahat öğreniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 4 sene almanca gordum Ich weiß as nicht diyebiliyorum bi. Isvecce de Isvec'te 6 ay kursa gittim onda da bi "Kan du säga det på Engelska" diyebiliyorum. Isvecce cok hosuma gitti ama zamana degecek kadar insan konusmuyor. Almanca ne biliyim meh ya. Ispanyolca direk 2. sinif insan dili gibi geliyor bana, kotu bi onyargi ama napiim. Fransizca'ya basliyorum sanirim bu donem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Fransızca öğreniyorum, sonra bir alana iki bedava olduğundan onlar, italyanca ve ispanyolca istiyorum. bakalım kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Fr bayık, uzak durmanızı tavsiye ediyorum aqalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 portekizce ögrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 almanca ve japonca öğreniyorum zaten ilerde belki mandarin olabilir. (ki daha alm ile japoncayı hatmedene kadar yıllar geçer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 latinceye başladım yarım kaldı belki devam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Penthesilea said: 4 sene almanca gordum Ich weiß as nicht diyebiliyorum bi. . Onu da diyemiyorsun ama çaktırma :D (es) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 italyanca.Zirai alandaki aksiyonlarından ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 rusça öğrenmek isterim de bi türlü beceremedim. okulda dersini aldım, başka bi ders ile üstüste geldi =( 5-10kelime anca bilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 kak dela dasaaa? otelde adı dasaa olan çok sevimli bir ufak kız vardı yazın. ona sorardık.rusçayı yaşayarak öğrendim 5 10 kelime sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 haroşo, a kak tiy? said: otelde adı dasaa olan çok sevimli bir ufak kız vardı yazın. bu ciddi mi yaw.. adamlar da isim sıkıntısı çekip klavyeye tıbırıp (<-klavye sesi) diye vurmuşlar heral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 oşin haroşo, spasiba. asıl adı daha uzundu da dasaa diye sesleniyorlardı. saçımı daha yeni kestirdim, elbisem de yeni, şimdi restorana gireceğim, bütün çocuklar bana aşık olacak falan diyordu velet. çeviriyorlardı bana hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 dasaaa said: rusça öğrenmek isterim de bi türlü beceremedim. okulda dersini aldım, başka bi ders ile üstüste geldi =( 5-10kelime anca bilirim.. öğrenirsen bana da öğret moskova devlet üniversitesine giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar