Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 http://img120.imageshack.us/img120/7016/superbestfriendsvz2.jpg daha önce South Park'in Cnbc-e'de yayınlanan tüm bölümlerini izlemiş,özellikle bu bölümün olduğu 4. sezondan bölüm kaçırmamıştım (ya da kaçırdım işte) fakat bu bölümü ilk defa geçen gün can sıkıntısından birkaç bölüm izleyeyim derken fark ettim,bu bölüm Türkiye'de hiç yayınlanmadı değil mi ? Konusu da kısaca işte David Blane kendi tarikatını kurar ve yavaş yavaş din olmaya doğru ilerler.Cartman,Kyle ve Kenny'de buraya katılınca Stan gidip İsa'dan yardım ister.İsa tek başına David Blane'le mücadele edemeyince Super Best Friends'ten yardım ister,bunlar Muhammed,Buda,Musa falan işte Yayınlanmamıştı bu bölüm değil mi ? Aksi takdirde Cnbc-e'i Vakit hedef falan gösterirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Cnbc-e'de yayınlanan her bölümü izledim diyemem, ama düzenli bir şekilde takip ediyordum sayılır, e-2 de filan tekrarlarını da denk geldikçe izliyorum ve bu bölümü hiç görmedim. Tabii gözümden kaçmış olabilir, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 E2'deki bölümleri düzenli olarak izliyorum fakat hiç görmedim yayınlanmadı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar