Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haziran'da Amerika

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 Haziran itibari ile New York'a gidip 5-6 gün takılıp araba kiralayarak Chicago'ya oradan trenle Portland, sonra tekrar araba kiralayarak Seattle daha sonra aşağıya doğru California, Los Angeles'da falan takılıp oralardan biyerden tekrar trenle New York'a dönüp İstanbul'a gelme amacım var.
Mesaj tarihi:
hocam amerikanin dogusundan batisina araba kullancam diyon yani :)

ya sen bir daha gozden gecir o plani, bir kere interstate kullanicagin icin cogu sehri gormiyeceksin otoban gorecek yok ben girer gezerim diyorsan yalan olur amerika cok buyuk

simdi geleyim sana en buyuk prbleme :) amerikadaki hic bir araba sirketi sana o kadar mesafe icin araba kiralamaz, hatta cogu new yorktan aldigin araba connecticut tan disari cikamaz yasak.
Mesaj tarihi:
matama said:
hocam amerikanin dogusundan batisina araba kullancam diyon yani :)

New york - Chicago araba ile. Chicago'dan Portland tren ile.
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
gecen sene 2000$ a araba almistim satin al tek degilsen adam basi 500 dolar hatta bnde ny de olucam social security numberim varimda var almanizda kolaylik saglarim

Mesaj tarihi:
Bu iş için Mart'ta falan başlarım vize işine sağlam olsun diye heralde de birkaç birşey sormak istiyorum.

Babamın işyeri vardı ama devretti. Şuan çalışmıyor. Annem de emekli. Parasal anlamda teyzem karşılayacak gitmemi. Yani annemin babamın işyerine dair belge falan yok. Ama tapu var, araba var. Bide ben bi hesap açıcam kendi adıma 10 milyar falan para koyarım. Onu göstermeyi düşünüyorum. Üniversite öğrencisiyim. Geçen seneden Almanya ve Hollanda'dan 1'er aylık vizem var 3 sene önceden de İngiltere'den 6 aylık vizem var.

Napıyım ?
Mesaj tarihi:
abi ismini filan da bilmen lazım tabii : ) ama bi insanın ismini adresini öğrenmek ssn öğrenmekten den çok daha kolay.

o yüzden isim adres vs de öğrenilince şak diye kart çıkarıyolar. mış. diyo yetkililer ben çıkartmadım bilmiyorum :P
  • Yeni Oluştur...