SbNN Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 1 Haziran itibari ile New York'a gidip 5-6 gün takılıp araba kiralayarak Chicago'ya oradan trenle Portland, sonra tekrar araba kiralayarak Seattle daha sonra aşağıya doğru California, Los Angeles'da falan takılıp oralardan biyerden tekrar trenle New York'a dönüp İstanbul'a gelme amacım var.
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Yok ya. Geçen yaz interrail yapmıştım bu yaz da Amerika istiyorum. Bakalım.
matama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 hocam amerikanin dogusundan batisina araba kullancam diyon yani :) ya sen bir daha gozden gecir o plani, bir kere interstate kullanicagin icin cogu sehri gormiyeceksin otoban gorecek yok ben girer gezerim diyorsan yalan olur amerika cok buyuk simdi geleyim sana en buyuk prbleme :) amerikadaki hic bir araba sirketi sana o kadar mesafe icin araba kiralamaz, hatta cogu new yorktan aldigin araba connecticut tan disari cikamaz yasak.
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 300-500dolara araba alınabiliyor diye duymustum, kiralamaz alır gezer daha mantıklı geldi
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 gecen sene 2000$ a araba almistim satin al tek degilsen adam basi 500 dolar hatta bnde ny de olucam social security numberim varimda var almanizda kolaylik saglarim
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 matama said: hocam amerikanin dogusundan batisina araba kullancam diyon yani :) New york - Chicago araba ile. Chicago'dan Portland tren ile.
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 adamınbiri said: gecen sene 2000$ a araba almistim satin al tek degilsen adam basi 500 dolar hatta bnde ny de olucam social security numberim varimda var almanizda kolaylik saglarim
matama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Aman hocam dur SSN i kimseye verme(kullanma hakkini) hatta kredi kartini ver SSN i verme ole diyim
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zMXv0__CYSU&feature=related
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Bu iş için Mart'ta falan başlarım vize işine sağlam olsun diye heralde de birkaç birşey sormak istiyorum. Babamın işyeri vardı ama devretti. Şuan çalışmıyor. Annem de emekli. Parasal anlamda teyzem karşılayacak gitmemi. Yani annemin babamın işyerine dair belge falan yok. Ama tapu var, araba var. Bide ben bi hesap açıcam kendi adıma 10 milyar falan para koyarım. Onu göstermeyi düşünüyorum. Üniversite öğrencisiyim. Geçen seneden Almanya ve Hollanda'dan 1'er aylık vizem var 3 sene önceden de İngiltere'den 6 aylık vizem var. Napıyım ?
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ssn ile rahatlıkla senin adına kredi kartı alırlar maxlarlar donunu bile alırlar. id theft diye 546455 kere ders verdiydiler bize
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 o kadar basit bi numarayı kafadan sallayamıyor mu insanlar?
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 abi ismini filan da bilmen lazım tabii : ) ama bi insanın ismini adresini öğrenmek ssn öğrenmekten den çok daha kolay. o yüzden isim adres vs de öğrenilince şak diye kart çıkarıyolar. mış. diyo yetkililer ben çıkartmadım bilmiyorum :P
Öne çıkan mesajlar