Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ehem. dotanın eski hali vardı, 3 corridors mu neydi ismi, dota çıkmadan önce vardı. baya severdim oynardım bol bol. sora wow çıktı warcraftın yüzüne bile bakmadım. şimdi bakayım neymiş bu diye indirdim dotayı. tabii olayı hiç bilmeden oyuna dalmayayım diye ai ile oynadım. random hero oynayıp internetten guide bulup oynuyorum, güzel de oluyo baya eğlenceli. ama tabiy multisiyle ai alakasız olur her multi oyun gibi. sorum şu. kaç senelik oyun, internette oynayanlar artık tanrısı olmuştur oyunun, benim gibi yeni başlayan birinin oyunu öğrenme ihtimali var mı, yoksa her girdiğim oyunda takımın yüz karası olup çıkarmıyım :p yani noobların takıldığı yerler var mı hala. teşkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 geçti bugün yarın sabahtan başlarsın :D heheheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 lolk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ehm akşamları serverda oyun oluyo gel başla bizlen. kimlere öğrettik oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Başlanır yav. Ben bile başladım yurtta multi oynaya oynaya. Çok küfür yedim ama. Bi de hala da öğrenmiş sayılmam. kktxh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 dota mantığını bildiğini düşünerek söylüyorum: AI versiyonlarla kendini geliştirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 saat 2 olmuş yarın sabah erken kalkar çalışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 serverlerde, wepla olsun eurobattle olsun, noob game, yahut iste pro olmayan oyunlar açılır, bunlara gir az bucuk kavrarsın, kendini hazır hissettiginde :D pro gamelere ufaktan girmeye baslarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 başlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 aide botlar kaçıyor mu ? fasd oyunun ana dinamiklerini kavra sonra youtube'a sk loda highlights yazıp izle olayları anla iyice guidlardaki itemlere flm sakın bulaşma... bütün skilleri ve itemlerin özelliklerini oku map olarak ögrenecegin fazla bir şey yok oyunlarda alt koridoru tercih et ( bkz: easy line. ) ve oyuna sakın bilmiyorum psikolojisiyle başlama bir oyunda karşı takımda en az 1 noob vardır en az 2 kişi ise bir önceki oyunda yenilmiş ve korkarak oynuyor olabilir.. orta seviyeyi aştığını düşündüğünde kendine bir clan bul. tabi eğer profesyonel açıdan olaya bakmak istiyorsan. casual playersan zaten bu kadar takmana gerek yok.. server olarak euroda başlayıp orta seviyeyi aştıgında garenaya gelmeni tavsiye ederim. Her türlü yardımda bulunabilirim garenada akean a özel msj atarsan.. şimdiden iyi oyunlar.. ha bu arada pro musun diyenlere oyunu sponsor desteginde oynayıp para kazanmıyorum ama en az senin kadar oynayabilirim cevabı yeterli olacaktır.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 önce gidersin sadece haritayı açarsın bak aisız falan, heroları tek tek karıştırırsın, itemları tek tek öğrenirsin, para hilesi falan yazma başlarda, creep kes işte oradan kazandığın parayla level 1-2 itemları öğren, vs. herolar hakkında bilgi edindiğin zaman gidersin ai map açar oynarsın, en azından skilleri üstünde kullanabileceğin karşı takım herosu olur, sonuçta her skilli creeplere atamıyorsun. o sırada zaten 2-3 tane favori heron olur, o favori herolarınla girersin bir noob game'e, noob game'de bir elin alışır creep kesmeye, sonuçta favori heronla oynadığın zaman ne item yapman gerektiğini de az çok bilirsin. yavaş yavaş farklı herolar denersin, takımına sorarsın "hangi itemı yapayım?" gibisinden, noob game olduğundan saçma sapan itemlar söylerler, gidipte int herosuna sange&yasha falan diyebilirler, burada mantığını yürütürsün. orta seviye dediğin olayın noob gameden farkı yoktur, en azından wepla'da oynayacaksan. clan falan uğraşmana gerek yok, clan ne ya. wepla'daki clanların sana dokunacağı tek fayda clanında host vardır, onun oyunlarına girersin. paticik'te oynarsan noobları gayet iyi karşılıyoruz, zaten 10 kişiden 7si noob oluyor genelde =), pek göze batmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 eurobattle.net türk ip'si gördüğü yerde atar, türk oyunu bulmak zordur, garena'da lagdan geçilmez, level olayı da aşırı saçma adam, sonuçta bir oyunda geçirdiğin zaman kadar xp kazanıyorsun, istersen her oyun 120 dk olsun, levelin 19-20 falan olsun bu senin iyi oyuncu olduğunun göstergesi değildir. bir de garena public oynuyorsun quit cok oluyor, zaten az olan oyuncu sayısını bir de banlist'e alarak 0'a düşürmek istemediklerinden insanlar göz yumuyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 garenada cw oynuyorsun bu bir ikincisi ise 4 m bit + hosting de lag/delay 0 ve istemedikçe kimse düsmez. ki ben 62mbit ile hostluyorm o yüzden beni bul dedm. garenada pub oynayanların çoğu adam değil zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Anevquemar. said: garenada cw oynuyorsun bu bir ikincisi ise 4 m bit + hosting de lag/delay 0 ve istemedikçe kimse düsmez. ki ben 62mbit ile hostluyorm o yüzden beni bul dedm. garenada pub oynayanların çoğu adam değil zaten.. kimsin böyle host görmedim daha =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Akean ama şuan şehir dışındayım geceleri beklerim oyunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 öneriler için sağol arkadaşlar. ai ile baya oynamışlığım var, ama en son 4 insane ye karşı 4 kere triple kill çektim, dedim yeter artık ai baydı :p çoğu hero ile oynamışlığım var. ama itemler için hep guidelere bakıyorum, yannış mı yapıyorum : ) bide ward/invis dust filan kullanmıyorum malum ai ile oynadığımdan, onları kullanmayı örenmek gerek. en sevdiim hero da nightstalker .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 itemlar için karşındaki heroları da göz önünde bulundurup guidelara bak oynamadığın heroların özelliklerine bak yalnız kağıt üzerinde bodoslama dalıp kesebilceğin herolar oyunda sana süpriz yapabiliyor bunu tam çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ha bide inventoryden aktive edilip kullanılan itemlerde (escape dagger gibin), key binding i numpadden alıp başka yere komak mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 http://forums.dota-allstars.com/index.php?showtopic=140559 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer. Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Merhaba arkadaşlar bende başlamak istiyorum gaza geldim oyunu önceden sadece arada internet kafelerde görürdüm.. bana bi acıklama yapar mısınız ne almam gerek neleri inidrmem gerek... mersi şimdiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Warcraft 3 Trozen Fhrone 1.20 c peçi getdota.com paticik regi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 dotanin yasi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Dota oynayın , oynatın. Israrla oynamayanların kafasına vurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer. Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 haha eşşek şansı var sanrım bende gittim bugun aldım frozen paketinin içinde cd key cıkmadı içindeki buroşürdeki yeri aradım mail at sana atarız hafta içi dediler.. bende war craft3 campain oynuyorum belki terimleri kavrarım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 warcraft ile dota apayrı nerdeyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar