Mirage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Selamlar, eBay.de'de 2003'ten beri bir hesabım var ama çok az kullandım. 11 pozitif feedback'im var. Bunların bir ikisi hariç hepsi satın almaktan geldi. Sadece iki üç tane 40-50 euro'luk oyun satmıştım. Şimdi Wii ve laptop satmak istiyorum. Wii 200 euro değerinde falan, laptop ise 300-400 euro arası. 11 pozitif feedback ile bunları satmaya kalksam düşük feedback yüzünden çok zarar eder miyim sizce? Almanya'dayım bu arada. Türkiye'de eBay kullanan pek yoktur belki yine de yardım edebilecek çıkar diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ben zarar edecegini sanmiyorum. sonucta 6 yildir uyesin ve bu sure zarfinda negatif feedback almamissin. kaldi ki 200-300 euroluk seylerde o kadar dert edilecegini sanmiyroum. sonucta ebay saglam bir koruma sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 wii de chip var mi ve kaçtan koyacaksın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 mirage hile yapmak ister misin eger istersen kolayi war abi ebayde 1 centten yada 5 centten ebooklar satiliyo git 100 tane al 5 euroya mesela 100 tan epositive feedback al sat sona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 önerebileceğim tek şey o tarz şeyleri kesinlikle geri iadesi yoktur ibaresi ekliyerek sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Lopeth, çip yok. 1 euro'dan koycam kaça giderse artık. Sıfırı 250 euro. Bazen 15-20 euro indirim oluyor sıfırına. eBay'de son zamanlarda satılanlar 200 euro civarına gidiyor genelde. BonePART, kullanıcı feedback'ine bakarken ne almış ne satmış ona da bakabiliyorsun. Feedback toplamak için 100 tane 1 cent'lik ebook almış adamdan bişey almam ben açıkcası. elesso, sen aksini işaretlemedikçe ebay artık default olarak ekliyor o tür yazıları sayfaya. Ama yine de çoğunluk nolur nolmaz diye bir daha yazıyor. Ben de yazıyorum ama gerçekten ikinci defa yazmak şart mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mirage said: Lopeth, çip yok. 1 euro'dan koycam kaça giderse artık. Sıfırı 250 euro. Bazen 15-20 euro indirim oluyor sıfırına. eBay'de son zamanlarda satılanlar 200 euro civarına gidiyor genelde. BonePART, kullanıcı feedback'ine bakarken ne almış ne satmış ona da bakabiliyorsun. Feedback toplamak için 100 tane 1 cent'lik ebook almış adamdan bişey almam ben açıkcası. elesso, sen aksini işaretlemedikçe ebay artık default olarak ekliyor o tür yazıları sayfaya. Ama yine de çoğunluk nolur nolmaz diye bir daha yazıyor. Ben de yazıyorum ama gerçekten ikinci defa yazmak şart mı bilmiyorum. miraj sen almassin ama wiiyi satin alcak adam alir yane antik o aten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Bir sorun çıkmaz sonuçta bir yerden başlamak gerekiyor. Negatif feedback yoksa dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ebayde negatifler son 6 ay icin hesaplaniyo.. benim ilk alisverisim negatifdi, adam dolandirici cikmisti ihbar etmistim, adam negatif cakti bi de banlandi.. no longer registered yaziyoda yine de negatif orada duruyo silmiyolarda.. bende hep alisveris yapiyorum gecen ay blu ray player sattim tv nin yaninda gelen aleti. 1 gunde satildi hic sorunsuz. fiyatinida ortalama bi fiyat verdim daha ucuzuda pahalisida vardi ayni sekilde.. 250 dolara sattim yani bi de ucuz bisi degildi.. dusundugumden cok cok daha sorunsuz gecti yani satis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Samsung NC10 netbook'umu bir haftalık süreyle koydum eBay'e. Bakalım nolacak. Teşekkürler yorumlarınız için. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 yakın zamanda türkiyeye gelecek olsan belki düşünebilirdim ben wii yi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar