throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=2705&haberid=588031 yorum yapamıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 hahaahah :D doğalgaz yohsa fındıh yi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 hemen hesap no mu verebilirim varsa aklanıcak bişisi olan yurtdışından :D %4 alırım komisyon, ama tek şartım dasaa ya da %4 verilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Aslında Unakıtanın yapmak istediği güzel birşey getirin paranız TR dursun TR için iyi bir gelişme olabilir. AMA kimsenin maliyeye güveni kalmadı. Nerden ceza kesicez diye çılgınca kudurmuşcasına koşuşturan vergi memurlarını düşündükçe Unakıtana kimsecikler inanmaz gibime geliyor. Ben inanmıcam mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 başka bir görüş akp fındık ye diyor kızıyorsunuz ulusalcılar fındık ye deselerdi kızmayacakmıydınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 odiflame said: başka bir görüş akp fındık ye diyor kızıyorsunuz ulusalcılar fındık ye deselerdi kızmayacakmıydınız? roflcopter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ahaha doğalgaz yerine fındık önerisi de iyiymiş. Hilmi Güler said: Kalori hesabı yaparsanız bir gramında 646 kalori var. peki 1 gramda 646 kalori nasıl oluyor, yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 yamulmuyosam kilokalori değilde kalori olarak çok deil yani, öyle deilsede nükleer olayına sokuyolar heralde fındığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bunların fındık kadar aklı varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 arkadaşlar 6 aydır gözlem eşliğinde kilo veriyorum, BKİ 32 den 25 e indi ve diyetisyenime göre fındık ve ceviz yiyebilirsiniz.kilo almazsınız ve okadar kalori yok.kalori bazında enerji almak istiyorsanız ayçekirdeği şam fıstığı yiyin.sonra gelsin kilolar yağlar.yağlı bir beden ısıtıyormuş insanı onu öğrendim.zayıfladım üşüyorum bea :D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 hehe <çelik ayna tandansı> =)) tamamdır bu topicte de olması gereken herşey var, sıradaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mirluin said: yamulmuyosam kilokalori değilde kalori olarak çok deil yani, öyle deilsede nükleer olayına sokuyolar heralde fındığı kilokalori-kalori karmaşası var gıda ürünlerinde evet, ama günlük 2000 kalori falan alıyor zaten standart bir insan evladı ; iki şekilde de 4 gr fındık yiyen kilo alır ertesi güne. bir avuç fındık yiyen obez oluyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Fly said: Mirluin said: yamulmuyosam kilokalori değilde kalori olarak çok deil yani, öyle deilsede nükleer olayına sokuyolar heralde fındığı kilokalori-kalori karmaşası var gıda ürünlerinde evet, ama günlük 2000 kalori falan alıyor zaten standart bir insan evladı ; iki şekilde de 4 gr fındık yiyen kilo alır ertesi güne. bir avuç fındık yiyen obez oluyor falan aldığın kalori ile obez olmazsın.yaktığın kalori aldığın kaloriden düşükse obez olursun.yoksa fındıkmış etmiş kilo aldırmıyor.ne kadar çok yer okadar çok hareket etmez birde üstüne öğün atlarsan(5 öğünden az yemeke yemek mesela) kilo alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 tamam işte ortalama 2000 kalori yakıyor bir insan günde bir avuç fındık bakanımıza göre fantastik değerler içeriyor üstüne döner möner günlük şeylerden ye, fındıklar tampon vazifesi görüp o kiloları direk almana sebep oluyor ne diyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 aslında bakanda haklı neden dersen kilo alınca vücutta yağ tabakası oluşur.bu yağ tabakası bizi soğuktan korur.doğal gaz faturanıza etkisi bile olabilir.bende bir zamanla yağlı idim allah göstermesin birdaha yağlanmak istemem ya neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Norak said: hemen hesap no mu verebilirim varsa aklanıcak bişisi olan yurtdışından :D %4 alırım komisyon, ama tek şartım dasaa ya da %4 verilcek. yihu! (^_^)/ ben de destek veriyorum bu uygulamaya. ülkemizin selameti için siz de paranızı geçin! fındık da yiyin gari. hem aganigi naganigi.. 3çocuk da olur.. dur lan bunların hepsi oyunun bi parçası di mi? 1.gaz kesilecek 2.fazla kalan fındık stokları kakalanacak 3.elektrik kesilecek 4.aileler erken yatıcaklar 5.çocuklar uyuyunca ortam büyüklere kalacak 6.fındık kana karışacak 7.mum ışığında gölge oyunu yapmaktan sıkılanlar fındığın çağrısına uyacaklar 8.aganigi naganigi... 9ay10gün 3.çocuğa merhaba bi tek yurtdışından gelen parayı çözmem gerekli. ondan sonra tüm olayı çözücem zaten. parayı çözmek içinse yakından bakmak lazım.. banka hesabımıza geçin parayı bi inceleyelim bakalım. Allah aşkına yurtdışındaki paraları getirin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ben seyi merak ediyorum findigi yesek kabugunu yapabilir miyiz mesela o zaman 2 kati ekonomik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 devlet kara para aklayacak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 daha çok kara para aklamaya gerek kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 valla benim cevremde kimse guvenmiyor devletin lafina herkesin iyi kotu parasi var getirecek ama bu seferde ulan para getiririz bu herifin parasi var maliye takar bizi arastirmaya baslar diyor herkes sonra kanun mayisti mart mi oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 abi adam umut sarıkaya karikatürünün gerçeği yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 yemeğiniz yoksa pasta yiyin gibi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 o ekmeğiniz yoksa değil miydi yau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 pide gerçeği. marie antoinette ramazanda fırınların kapalı olmasına karşı söylemiş, yanlış anlaşılmaya kurban gitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bu arada o lafi soylemedigine dair bir kitap okumustum :) onu idam etmek isteyenler uydurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar