Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Titremeyin, Allah aşkına yurtdışındaki paraları getirin

throne_eins_meister

Öne çıkan mesajlar

Aslında Unakıtanın yapmak istediği güzel birşey getirin paranız TR dursun TR için iyi bir gelişme olabilir.
AMA kimsenin maliyeye güveni kalmadı. Nerden ceza kesicez diye çılgınca kudurmuşcasına koşuşturan vergi memurlarını düşündükçe Unakıtana kimsecikler inanmaz gibime geliyor. Ben inanmıcam mesela :P
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar 6 aydır gözlem eşliğinde kilo veriyorum, BKİ 32 den 25 e indi ve diyetisyenime göre fındık ve ceviz yiyebilirsiniz.kilo almazsınız ve okadar kalori yok.kalori bazında enerji almak istiyorsanız ayçekirdeği şam fıstığı yiyin.sonra gelsin kilolar yağlar.yağlı bir beden ısıtıyormuş insanı onu öğrendim.zayıfladım üşüyorum bea :D lol
Sosyal ağlarda paylaş

Mirluin said:
yamulmuyosam kilokalori değilde kalori olarak çok deil yani, öyle deilsede nükleer olayına sokuyolar heralde fındığı

kilokalori-kalori karmaşası var gıda ürünlerinde evet, ama günlük 2000 kalori falan alıyor zaten standart bir insan evladı ; iki şekilde de 4 gr fındık yiyen kilo alır ertesi güne.

bir avuç fındık yiyen obez oluyor falan
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
Mirluin said:
yamulmuyosam kilokalori değilde kalori olarak çok deil yani, öyle deilsede nükleer olayına sokuyolar heralde fındığı

kilokalori-kalori karmaşası var gıda ürünlerinde evet, ama günlük 2000 kalori falan alıyor zaten standart bir insan evladı ; iki şekilde de 4 gr fındık yiyen kilo alır ertesi güne.

bir avuç fındık yiyen obez oluyor falan

aldığın kalori ile obez olmazsın.yaktığın kalori aldığın kaloriden düşükse obez olursun.yoksa fındıkmış etmiş kilo aldırmıyor.ne kadar çok yer okadar çok hareket etmez birde üstüne öğün atlarsan(5 öğünden az yemeke yemek mesela) kilo alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam işte
ortalama 2000 kalori yakıyor bir insan günde
bir avuç fındık bakanımıza göre fantastik değerler içeriyor
üstüne döner möner günlük şeylerden ye, fındıklar tampon vazifesi görüp o kiloları direk almana sebep oluyor

ne diyorum ben ya
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:
hemen hesap no mu verebilirim varsa aklanıcak bişisi olan yurtdışından :D %4 alırım komisyon, ama tek şartım dasaa ya da %4 verilcek.

yihu! (^_^)/ ben de destek veriyorum bu uygulamaya.

ülkemizin selameti için siz de paranızı geçin!

fındık da yiyin gari. hem aganigi naganigi.. 3çocuk da olur..

dur lan bunların hepsi oyunun bi parçası di mi?
1.gaz kesilecek
2.fazla kalan fındık stokları kakalanacak
3.elektrik kesilecek
4.aileler erken yatıcaklar
5.çocuklar uyuyunca ortam büyüklere kalacak
6.fındık kana karışacak
7.mum ışığında gölge oyunu yapmaktan sıkılanlar fındığın çağrısına uyacaklar
8.aganigi naganigi...
9ay10gün 3.çocuğa merhaba

bi tek yurtdışından gelen parayı çözmem gerekli. ondan sonra tüm olayı çözücem zaten. parayı çözmek içinse yakından bakmak lazım.. banka hesabımıza geçin parayı bi inceleyelim bakalım.

Allah aşkına yurtdışındaki paraları getirin!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...