BaaL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 mixide iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 fırfırfıristaylo başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 süpermiş lan http://www.youtube.com/watch?v=GNNlbuShRlc&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 fut fut fut freestaylo, fut fut fut freestaylo, waka waka dam düttim dari duri dan dittim ritti ritti dan düttim diri diri dan düttim du du OH OH, bagara schickdim buchur giim, girgara schindir buchur giim, aynalari gizlarauch, gadirimdir buchur giim, ohoh ohoh yeah, silinisinde, ben gasgasin bagazigi zindee diri diri dan düttim dari duri dan düttim ritti ritti dan düttim diri diri dan düttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 oha 2.videoda millet kopuo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 diri diri dan düttim dari duri dan düttim ritti ritti dan düttim diri diri dan düttim kısmı iyimiş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 evet abi o kısım cidden süper :D neresi ki burası acaba? KZ diyo, Kazakistan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 kazakistan.. abi süper takılıyor ama şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 sarkinin isminin hakkini vermis adam, helal olsun. FRIIIISTAYLOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=rKtdkBuPzjw&feature=channel_page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=I-_LYSAvVzU&feature=related bu orijinali mi yoksa superstar kz'deki şarkıdan sonra mı yapılmış bilmiyorum ama yukarıdakinin ki çok daha iyi lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 kazakistanın ajdarı işte abi. birinin bunu demesi lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 olm artık o dünya ajdarı! ajdarın bu kadar remixi var mı? o_0! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Güzel bi folk şarkı olur aslında diri diri kısmı güzel=). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar