Tarist Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Frp nedir? Fantesy Role Playing Rpg nedir? Role Playing Games Öyleyse frplerin hepsi rpg ye girer.Ama rpglerin hepsi frp deildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Bence Diablo2 abi sanki büyülü bir oyun çok ayrı bir tadı var.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 ben BG ya da IWD serisinin tam özgür olduğuna inanmıyorum. Oyunda sizi resmen mage kullanmaya zorluyorlar. NWN de güzel olan oydu, ben rogue ile bitirmiştim oyunu, çünkü yetiyodu rogue kendine. Ya da Morrowind de, Mageleri döverek öldürürdüm monkumla. Ama BG 2 de mage olmadığı zaman ölüyodum anında.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Ama anketi yapan arkadaşın şıkları arasında bir oyun Diablo yani ankete diablo yanıtını vermek yanlış değil. Anket yanlış olabilir orasına karışmam[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 torment tabii ki, bg tamam eglenceli bir oyun ama en guzel rpg oyunu olabilecek kapasitede bir oyun degil. kilic kalkanla sword coastta goblin avlama oyunu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Fallout 1, 2[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 said: BonePART, 19 April 2003 00:03 tarihinde demiş ki: planescape torment(resmen korkuyorum tekrar yuklemeye) oyunu kesinlikle full walkthrough ile oynayın o kadar inanılmaz seler war ki kacırabileceğiniz delirirsiniz +1 kesinlikle bi kere full walkthrough ile oynayin[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 DAGGERFALL!!!!!!!!!!![hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 CRONO TRIGGER EN BABA SI :D[hline]God's mercy and grace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar