Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oynadıgınız en güel frp oyunu ?

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
said:
KHaRoN, 18 April 2003 21:37 tarihinde demiş ki:
Neredeyse kimse fallout dememis ona yanarim

Fallout kadar mukemmel oyun yoktur...
2. favorimse planescape torment[hline]KHaRoN
The clash of honor calls to stand when others fall

fallout u unuttuk harbiden
çok güzeldir oda[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Mesaj tarihi:
Fallout ve Baldurs Gate sadece[hline]I’ve stuck in my past,I’ve stuck in my future,
Wouldn’t you save me from myself?
My life’s like an old structure,waiting to be restored,
Do I have to wait until the end?
Mesaj tarihi:
iyide diablo1 de en fazla level 50 oluyorsun:D

said:
Sum41, 18 April 2003 20:20 tarihinde demiş ki:
1-Crono Trigger
2-Diablo 1(halada oynuyorum level 83)
3-Diablo 2
4-Nox
5-Zelda
Ey gidi HUWWw bi tane daha oyun wardı Kazuyas blade mi ne oda cok hoştu Eski oyun rullz SNES RULZZZZ
(süper nintendo emulation system)[hline]Under The My Penis November General
I seek you=151227036

Mesaj tarihi:
Fallout Turn based değil mi
Frp ile alakası nedir anlayadım :([hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Mesaj tarihi:
diablo ya nox a bişe demiosun fallout a diosun ?
turn based olması combat sistemi bağlar sadece.sen büyük ihtimalle tactics ten bahsediyorsun.onun dışında 2 fallout oyunu daha var.
fallout 1 ve fallout 2

bence en iyisi tabiiki Fallout serisidir.2 si arasında seçim yapmak zorunda kalırsam fallout 2 yi seçerim.

diablo ve nox ise rpg değildir.ne diyalog seçeneği ne de roleplay e uygun bir harita vardır.devamlı yönlendirilirsiniz.seçeneğiniz de yoktur.[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness
Mesaj tarihi:
abi tartıştığınız şeye bak yaa!
tabiikide POKEMON ondan ala frp mi var alursın lvl 80 pikachunu sallarsın elektrik şokunu adam felan kalmaz ortalıkta[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

Mesaj tarihi:
Diablo'ya frp diyen zihniyet... yine... tekrar... yenide... hayir... hayir.... HAAAAAYYYYIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRR

GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHRRRRRRRRRRRRR
Mesaj tarihi:
falloutu unttuğum için herkese bir özürü borç bilirim :([hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Mesaj tarihi:
bilgisayarda asla masaüstü frpsi oynayamassınız.
ama bazı oyunlar, masaüstü frpsi hissi verir. Özgürsünüz, istediğiniz karakteri seçip yaratırsınız, istediğiniz yere gidersiniz. Size adventure hissi verir.
Ben bu oyunlara frp derim. Baldur's Gate Serisi gibi.

Bazı oyunlarda karakter özellikleri vardır. Ama bu sadece oyuna çeşitlilik getirmek için konulmuştur. Serbestlik veya frp hissi vermek için değildir. Action tarzı oyunlardır. Ben bunlara Action/Adventure derim. Diablo serisi gibi.

Bazı oyunlar ise first person shooter'a benzer. Ya da third person shooter. Elinize değişik itemlar alır, yol boyunca değişik özellikler alır, karşınıza gelen yaratıkları öldürürsünüz. Resident Evil tarzı oyunlardır. Ne tam frp tadı alırsınız, ne tam aksiyon tadı alırsınız. Ben bunlara RPG derim. Might and Magic serisi gibi.

Fikirlerime katılmak zorunda değilsiniz. Sonuçta bunlar benim oyun anlayışım.

FRP oyunları diyince aklıma
1- Planescape
2- Divine Divinity
3- Fallout 2
gelir.
Mesaj tarihi:
Nox Oynadığım En güzel First Person Shot :P
Fantasy Role Playing Hep karıstırıom :()()()
Diablo Poh Yemiş yanında[hline]Under The My Penis November General
I seek you=151227036

Mesaj tarihi:
baldurs gate1
planescape: torment
M&M 7[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."

[Bu mesaj Xechelon tarafından 19 April 2003 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yazıktır Fukara diabloyu bukaar dişlamayın bunalıma gırcek fukara :)[hline]I'm a lost soul in frp

[Bu mesaj TheSilver tarafından 19 April 2003 20:15 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...