Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oynadıgınız en güel frp oyunu ?

TheSilver

Öne çıkan mesajlar

• Admin
said:
KHaRoN, 18 April 2003 21:37 tarihinde demiş ki:
Neredeyse kimse fallout dememis ona yanarim

Fallout kadar mukemmel oyun yoktur...
2. favorimse planescape torment[hline]KHaRoN
The clash of honor calls to stand when others fall

fallout u unuttuk harbiden
çok güzeldir oda[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş

iyide diablo1 de en fazla level 50 oluyorsun:D

said:
Sum41, 18 April 2003 20:20 tarihinde demiş ki:
1-Crono Trigger
2-Diablo 1(halada oynuyorum level 83)
3-Diablo 2
4-Nox
5-Zelda
Ey gidi HUWWw bi tane daha oyun wardı Kazuyas blade mi ne oda cok hoştu Eski oyun rullz SNES RULZZZZ
(süper nintendo emulation system)[hline]Under The My Penis November General
I seek you=151227036

Sosyal ağlarda paylaş

Fallout Turn based değil mi
Frp ile alakası nedir anlayadım :([hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

diablo ya nox a bişe demiosun fallout a diosun ?
turn based olması combat sistemi bağlar sadece.sen büyük ihtimalle tactics ten bahsediyorsun.onun dışında 2 fallout oyunu daha var.
fallout 1 ve fallout 2

bence en iyisi tabiiki Fallout serisidir.2 si arasında seçim yapmak zorunda kalırsam fallout 2 yi seçerim.

diablo ve nox ise rpg değildir.ne diyalog seçeneği ne de roleplay e uygun bir harita vardır.devamlı yönlendirilirsiniz.seçeneğiniz de yoktur.[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarda asla masaüstü frpsi oynayamassınız.
ama bazı oyunlar, masaüstü frpsi hissi verir. Özgürsünüz, istediğiniz karakteri seçip yaratırsınız, istediğiniz yere gidersiniz. Size adventure hissi verir.
Ben bu oyunlara frp derim. Baldur's Gate Serisi gibi.

Bazı oyunlarda karakter özellikleri vardır. Ama bu sadece oyuna çeşitlilik getirmek için konulmuştur. Serbestlik veya frp hissi vermek için değildir. Action tarzı oyunlardır. Ben bunlara Action/Adventure derim. Diablo serisi gibi.

Bazı oyunlar ise first person shooter'a benzer. Ya da third person shooter. Elinize değişik itemlar alır, yol boyunca değişik özellikler alır, karşınıza gelen yaratıkları öldürürsünüz. Resident Evil tarzı oyunlardır. Ne tam frp tadı alırsınız, ne tam aksiyon tadı alırsınız. Ben bunlara RPG derim. Might and Magic serisi gibi.

Fikirlerime katılmak zorunda değilsiniz. Sonuçta bunlar benim oyun anlayışım.

FRP oyunları diyince aklıma
1- Planescape
2- Divine Divinity
3- Fallout 2
gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...