Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HDMI Kablo Max. Uzunluk

Cin Ruhi

Öne çıkan mesajlar

turlu turlu kablo var.. bilgisayari falan baglayacaksaniz sorun degil, 720p filmlerde de sorun olmayabilir, ama 1080p falan izleyecekseniz altin kaplamali olanlar hakkini verir. onlarda pahali biraz..

http://www.amazon.com/Monster-1000HD-Ultra-High-Speed-meters/dp/B000UF53HA/ref=sr_1_7?ie=UTF8&s=electronics&qid=1232172341&sr=1-7

mesela bu fiyata bile var yani..
Sosyal ağlarda paylaş

pahali kablo almanin gerekli olmadigini du$unuyorum ben de, sonucta scart deil ki bu =) icinden 1 ve 0 akacak olan dijital bir kablo. veriyi goturecek.

ama ne yalan soyliyim akide $ekeri gibi olan pahali kablolar da insanin aklini celmiyor degil. Gecenlerde optimumdaki darty den bi kablo aldim alman mali, uzerinize afiyet, altin kaplamali, korumali fileli kablolu, metal konnektorlu felan. 15 lira verdim 2m lik kabloya.

no-name bir kablo da 10 liraydi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle demeyin ucuzundan olsun diye dandik hdmi kablo aldık birisine ev sineması kurarken, saatlerce uğraştık hdmi görüntüyü alabilmek için, ve olmadı, meğer kablo bozukmuş :D
yeni alımda bozuk çıkıyosa 1leri 0ları taşıyan kablo, bir süre kullanınca ne hale gelir acaba
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko said:
ama bak ne diyo:
http://reviews.cnet.com/hdmi-cable/

ben 30 dolarlik almistim, bi de pisman olmustum almisken neden kalitelisini almadim diye.. iyi yapmisim.. :)

arkadaşlar normal kalite standartlarına uyan bildiğiniz markalar varsa paylaşabilirsiniz.. yukardaki review'de bahsedilenlerden..
Sosyal ağlarda paylaş

funq said:
öyle demeyin ucuzundan olsun diye dandik hdmi kablo aldık birisine ev sineması kurarken, saatlerce uğraştık hdmi görüntüyü alabilmek için, ve olmadı, meğer kablo bozukmuş :D
yeni alımda bozuk çıkıyosa 1leri 0ları taşıyan kablo, bir süre kullanınca ne hale gelir acaba
abi o dandik kablo degilmis, bildigin bakir satmislar size
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...