Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bi yandan webde de arıyorum da, bu hdmi kablolar için heralde bi uzunluk sınırı vardır.. Laptopla tv arası baya bi var da ne kablo önerirsiniz, nerden bulurum bunu? Sanıyom bana yaklaşık bi 15 metre filan lazım.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 aktif guclendirici falan koyuyosun sanirim araya, ama 10m lik kablolarin satildigini gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ohaa bi tane buldum 15 metreliği 300 kağıt.. pohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 hatta bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Kalite standartlarına uyan kablolar normalde 15m'ye kadar iyi, ama ortalama kablolarda 5-6m'den öteye geçmemek lazım gibi okumuştum sağda solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 o uzunlukta kablolarda wireless hdmi ile pek bir fiyat farki kalmiyor sanirim. onu da bir dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 laptopla tv arasını kısaltmak çok daha kolay değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bence tvyi laptopun yanına taşıyın, laptopu taşımak baya zor olur sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ahha (: ucuzlar dimi bu hdmi lar? bide bi soru analog girişi dvi 'a çevirip pc 'den dvi'dan görüntü alsam tv'deki görüntü analog girdiğinden dolayı aldığım görüntü analog mudur dvi mı? yani digital mi? yoksa direk hdmi' mı alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 turlu turlu kablo var.. bilgisayari falan baglayacaksaniz sorun degil, 720p filmlerde de sorun olmayabilir, ama 1080p falan izleyecekseniz altin kaplamali olanlar hakkini verir. onlarda pahali biraz.. http://www.amazon.com/Monster-1000HD-Ultra-High-Speed-meters/dp/B000UF53HA/ref=sr_1_7?ie=UTF8&s=electronics&qid=1232172341&sr=1-7 mesela bu fiyata bile var yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ama bak ne diyo: http://reviews.cnet.com/hdmi-cable/ ben 30 dolarlik almistim, bi de pisman olmustum almisken neden kalitelisini almadim diye.. iyi yapmisim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 pahali kablo almanin gerekli olmadigini du$unuyorum ben de, sonucta scart deil ki bu =) icinden 1 ve 0 akacak olan dijital bir kablo. veriyi goturecek. ama ne yalan soyliyim akide $ekeri gibi olan pahali kablolar da insanin aklini celmiyor degil. Gecenlerde optimumdaki darty den bi kablo aldim alman mali, uzerinize afiyet, altin kaplamali, korumali fileli kablolu, metal konnektorlu felan. 15 lira verdim 2m lik kabloya. no-name bir kablo da 10 liraydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 öyle demeyin ucuzundan olsun diye dandik hdmi kablo aldık birisine ev sineması kurarken, saatlerce uğraştık hdmi görüntüyü alabilmek için, ve olmadı, meğer kablo bozukmuş :D yeni alımda bozuk çıkıyosa 1leri 0ları taşıyan kablo, bir süre kullanınca ne hale gelir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 nedanko said: ama bak ne diyo: http://reviews.cnet.com/hdmi-cable/ ben 30 dolarlik almistim, bi de pisman olmustum almisken neden kalitelisini almadim diye.. iyi yapmisim.. :) arkadaşlar normal kalite standartlarına uyan bildiğiniz markalar varsa paylaşabilirsiniz.. yukardaki review'de bahsedilenlerden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 funq said: öyle demeyin ucuzundan olsun diye dandik hdmi kablo aldık birisine ev sineması kurarken, saatlerce uğraştık hdmi görüntüyü alabilmek için, ve olmadı, meğer kablo bozukmuş :D yeni alımda bozuk çıkıyosa 1leri 0ları taşıyan kablo, bir süre kullanınca ne hale gelir acabaabi o dandik kablo degilmis, bildigin bakir satmislar size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bimeksten almıştık 20 ytl'Ye :D tabi gidip iyisini almak gerekti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 hama marka kablolar var, mediamarkt'larda 50 ytl civarı 5m olanları hdmi ların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar