Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hesap Kapanmasi


vimpir

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar oyuna basladigimiz 3 arkadasin 2 sinin acc suspend duruma gecti oyuna giremiyorlar tek ortak noktalari oyunu kurup update yaptiktan sonra kopyaladilar oyunu farkli acc alip duzgun sekilde giris yapip oynadilar birde addon kullaniyorlar curse.com dan questhelper hepsi bu:( sizce ne olabilir...???
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:
Ne kadar süreliğine suspend edilmiş oyun? Eğer banlanmışlarsa blizzarda mail atmanız ve biz birşey yapmadık hacklenmiş olabiliriz demeniz lazım.
1 gunlugune deniyor mailde ama cok garip nasil oluyorki adamlar alali 2 gun oldu sadece evlerinden giriyorlar ikisininde evide farkli lokasyon ilginc bende tirstim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir yaptırım birine oluyor birine olmuyorsa bu da tamamiyle o an size bakan kişinin insafına kaldıgınızı gösteriyor. benim arkadaşıma hackden sonra 3 günde müdahale edilirken bana 1 günde edildi. ben gm'e sövme noktasında ticket attıgımı biliyorum zart diye cevap verdiler, dün arkadaş wtf happened here dedi, wtf dediği için alınıp size başka gm baksın diyip çekip gitti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çinliler aldıysa acc yi keylogger falan ile acc otomatik 1 gün suspend oluyo. gecen ay bana 2 kere oldu, suspend acılınca girdiğimde charın boş oldugunu gördüm. meslekleri bile silmiş şerefsiz neyse ticket attım 45 dk içerisinde ilgilendiler ve tüm itemleri goldu ve meslekleri geri aldım. ha birde bu sebepten suspend olduysa daha çirkin birşeyde oluyo payment methodu blockluyorlar açtırması zaten ayrı bir dert 20 gün oldu hala acılmadı misal.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...