vimpir Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Arkadaslar oyuna basladigimiz 3 arkadasin 2 sinin acc suspend duruma gecti oyuna giremiyorlar tek ortak noktalari oyunu kurup update yaptiktan sonra kopyaladilar oyunu farkli acc alip duzgun sekilde giris yapip oynadilar birde addon kullaniyorlar curse.com dan questhelper hepsi bu:( sizce ne olabilir...??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 mail i buraya yazabilirsen neden suspend olduğunu anlarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 muhtemelen hacklenip chinese gold farm site reklamı yapmışlardır, üzerlerinden trade yapmışlardır vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bende dün token aldım her türlü adwave ve spyware beklenir pc me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ne kadar süreliğine suspend edilmiş oyun? Eğer banlanmışlarsa blizzarda mail atmanız ve biz birşey yapmadık hacklenmiş olabiliriz demeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 deadwoll said: Ne kadar süreliğine suspend edilmiş oyun? Eğer banlanmışlarsa blizzarda mail atmanız ve biz birşey yapmadık hacklenmiş olabiliriz demeniz lazım.1 gunlugune deniyor mailde ama cok garip nasil oluyorki adamlar alali 2 gun oldu sadece evlerinden giriyorlar ikisininde evide farkli lokasyon ilginc bende tirstim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ikisinin bilgisayarı da yemiş nanayı trojenler akıyor demek ki, büyük ihtimal çinliler trade channelde gold satma reklamı yapmıştır. temizlemezlerse bilgisaylarını yine hacklenir yine uğraşırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Hack yüzünden cinlilerin eline düsen acc 1 günlük ban yemez. Bir ihtimal küfür etmistir bir arkadasin digeri de onun gaziyla ittirmis arabayi ikisi de uyari amacli yemistir bani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 payment method blocked da diosa başka biri tarafından kullanılan hesap "hack şüphesi ile" geçici kapatılıo galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 AKINCILAR said: Hack yüzünden cinlilerin eline düsen acc 1 günlük ban yemez. yemişliğim var. kasıtlı olarak yapılmadı sonuçta arkadaşın bilgisayarında varmış trojan kaptırdım kapattılar bir gün sıfırladılar şifremi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insane_NightMare Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Dworgian said: payment method blocked da diosa başka biri tarafından kullanılan hesap "hack şüphesi ile" geçici kapatılıo galba benim sorunumda bu ama zaten bende 3 aydır pek aramıyorum malum maddi sıkıntı ama acsalar iyi olucakta acmıyo garaktersiz blizzard... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Banada oldu aynı kredi kartından 2 account açarsan 1 günlüğüne banlanıyor accountun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Ben 15 tane açtım zamanında hiç bişe olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bir yaptırım birine oluyor birine olmuyorsa bu da tamamiyle o an size bakan kişinin insafına kaldıgınızı gösteriyor. benim arkadaşıma hackden sonra 3 günde müdahale edilirken bana 1 günde edildi. ben gm'e sövme noktasında ticket attıgımı biliyorum zart diye cevap verdiler, dün arkadaş wtf happened here dedi, wtf dediği için alınıp size başka gm baksın diyip çekip gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 çinliler aldıysa acc yi keylogger falan ile acc otomatik 1 gün suspend oluyo. gecen ay bana 2 kere oldu, suspend acılınca girdiğimde charın boş oldugunu gördüm. meslekleri bile silmiş şerefsiz neyse ticket attım 45 dk içerisinde ilgilendiler ve tüm itemleri goldu ve meslekleri geri aldım. ha birde bu sebepten suspend olduysa daha çirkin birşeyde oluyo payment methodu blockluyorlar açtırması zaten ayrı bir dert 20 gün oldu hala acılmadı misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar