numberten Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Kız arkadaşınızla konusurken eski kızlardan bahsetmeyin...2 saattir aglıyor hala ikna edemedim agzıma eşekler sıcsın of of of! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 üzgünüm ama böyle olacağını bilmiyormuydun? Ünlü bi laf vardı kimin söylediğini unuttum şimdi.. Düşünme süreniz konuşma sürenizden uzun olsun gibi bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ne diye aglıyoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ofshhmgsnsfs Allah yardımlarını ulaştırsın sana of of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 filistinde insanlar ölüyor senın derdıne bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 oh yeah mission completed! bir daha annemden bile bahsetmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Voys said: filistinde insanlar ölüyor senın derdıne bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 söz gümüşse sükut altındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 yahu sevgiliye eski sevgililerden bahsedilir mi ? anlat anlat kızmicam gibi zarflardan attıysa bunu yediysen yazıklar olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 NOW YOU'RE NUMBERNINE LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 nerdeyse dünya güzeli kızdan oluyodum ya ahaha bu bana cok fena bir ders oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 zuleyka riviera kız di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Yok benimki daha güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 lan ne dedin çok aşıktım falan mı dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 eski de kalmış şeyi bi kız neden kıskanırki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 fastreloader said: lan ne dedin çok aşıktım falan mı dedin Cidden ne dedin merak ettim :D . Voys said: filistinde insanlar ölüyor senın derdıne bak Filistinde insanlar ölüyor sen paticiğe giriyorsun dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ben bundan önceki kıza ondan sonra hiç kimseyi sevmeyecegimi söylemiştim bok varmış gibi işte bunu agzımdan kacırdım nasıl olduysa.. konu oraya şöyle geldi eski kız yeni resimlerimi gördü facebookta ve aa cok güzel bir kız arkadasın var kemal senin adına cok mutlu oldum cok iyi birine benziyor filan dedi ben de bunları söyledim sonrasında konu oraya kaydı işte onu seviyor muydun ne konusmustun dogru söyle flan filan :) sonra birden aglamya başladı kemal sen bana söylediklerini başka kızlara da söyledin demek.. ugras ugras hayatım canım böcügüm yapma etme seni seviyorum sensiz yaşayamam gibi klasik cümleler ile sakinleştirdim sonrasında 1 saat gayet güzel konustuk güldürdüm yolladım beni cok seviyormus ve beni başka bir kızla düşünemiyormus bile o yüzden aglamıs :D ohh bu da bana ders oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 numberten said: Ben bundan önceki kıza ondan sonra hiç kimseyi sevmeyecegimi söylemiştim bok varmış gibi işte bunu agzımdan kacırdım nasıl olduysa.. YUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ne diye ağlıyo lan kaç yaşındaki sevgilin 13 mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Laraken said: numberten said: Ben bundan önceki kıza ondan sonra hiç kimseyi sevmeyecegimi söylemiştim bok varmış gibi işte bunu agzımdan kacırdım nasıl olduysa.. YUH Ahahahaha cidden YUH :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 vay öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 AAHAHAHHAHA agızdan kaçana bak yalnız biliomusun senden oncekşi sevgilime ondan sora başkasını sevmiceğimi söy... aaa agzımdan kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Tamam lan üstüme gelmeyin başka birşeyedn bahsederken agzımdan öyle cıktı HASS NEDİYORUM LAN BEN? demeye kalmadan oluverdi :D aslında hosuma da gitmiyor değil ya seni seviyorum diye aglamaları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ulen kızın karşısında kıza çok seviyorum seni, aşkım, bitanem diyosun sonra da burda başlık açıp arkasından konuşuyosun :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar