Sufi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 yok yav kafayı bulma olayı falan değil. bahçeli böyle bişeyi inanmasa söylemez. adam harbiden inanmış 2009'dan 40 çıkarmanın kerametine :)
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 anlamayan bünyeye lost izlemenin etkisi bu oluyor demekki lol
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Norak said: anlamayan bünyeye lost izlemenin etkisi bu oluyor demekki lol lostun yeni karakteri Faraday + Desmond = Bahçeli
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Komedi... Hep diyordum yeter artık Bahçeli diye.. Nedir benim çilem tuttuğum takımın başkanı Demirören , partimin başkanı Bahçeli... allah bana sabır versin , şevkat gösterin bana.
Voys Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bizde baykal varken ne şafketi beklıosun
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Drigeolf said: Beyaz Show'da böyle bi karakter vardı. Garip garip şeylerden komplolar çıkarırdı neydi o? Direk aynısı olmuşta. HAMİT -amerikanin para birimi nedir? -dolar -böl ikiye -? -do ve lar dimi? pekiii do nedir? -bir nota -lar? -??? -lar çoğul ekidir. bir şeyin çoğul olması için kaç en az kaç tane olması gerekir? -2 -koy iki tane do yu yan yana. ne oldu? dodo... prenses diana nin olmeden onceki son sevgilisinin adi neydi? dodo. -???!!! -anladin? anladin sen anladin...
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 abi kürsüye çıkıp bunları söyleyeceksin, millet de dinleyecek, bi de alkışlayacak. oha artık.
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Offff yorum yapamıyorum bu insanlar siyasetçi bu insanlar vizyon sahibi.... Hemde ne vizyon ama sorun değil kafatasçı kesimle ip atlayıp meclise girmek zor olmayan güzel bir aktivite örneği.
Öne çıkan mesajlar