calimero Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 selamlar. yahu ben bu feel kasayı aldım alalı başım dertten kurtulmadı. önce arkadaşın hard disk ini takınca yaktı 100 gb film arşivi gitti. sonra geçen de benim hard disk i yaktı. bilgisayar çalışmıyodu falan gittim yeni power supply aldım. adam dedi bu orijinal feel hurricane supply ı değil. dedim nası falan filan. dedi bize gelenlerin hepsinde 2 tane fan var bi tane de altta. buna sadece yapıştırmışlar dedi feel etiketini, vermişler (kakmışlar yani) sana. ben tabi çıldırdım. neyse sonra gittim başka yerlere de sordum, iki üç yere falan, onlar da orijinal değil falan dediler. bi orijinal feel hurricane power supply resimlerini bulabilirseniz bi koysanız süper olur, zira eğer orijinal değilse aldığım yeri bombalıcam. bissürü oyun, film, müzik resim gitti. arşiv 0 ve de onlardan da önemlisi bir sürü yazım vardı içinde hepsi gitti. siteden link fln da verebilirseniz free view seçeneği olan çok makbule geçer. şimdiden sağolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 http://img.donanimhaber.com/image.aspx/upfiles/187668/779290C81FFA459E948214B7A4D9B48F.jpg yeterli mi bilmiorum ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 no-name supply magduru olmayin ya. Ufak paralara kaliteli psular var, basin parayi alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 abi anlamadım tam dediğini de ben hayvan gibi para saydım bu kasaya. ayrıca birebir buna benziyo benim power supply da. nette var zaten bunlar. bana şunu söyleyin eğer sizde varsa; bu supply da kaç tane fan var??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bende var aynı kasadan, bir tane fanı var supply üstünde, kasada arkada 12lik bir fan var, yanda camında 8lik bir fan var, bir de önünde 12lik bir fan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 evet. hay anasını satim. demek ki adamlara bişi diyemicez. peki garanti kapsamındayken kablolar gitmişti (power supply) benim tamir ettiler falan. değiştirmeleri falan gerekiyo muydu? ayrıca feel e de ne olursa olsun kafam girsin. iki senede iki hard disk yaktı. ulan elektrik aksamını kendim sağlasam bi de arada üflesem bu kadar zarar olmazdı heralde. o kadar para bayıldık bi de sisteme bişi olmasın dşye:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ben parayi kasaya degil supply a basin demek istedim. ben 300 lira bastim nzxt tempest e, icinde supply bile yok. ciksa da kullanmam zaten. Supply hassas i$tir, turkiyede pek onemsenmiyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 calimero said: evet. hay anasını satim. demek ki adamlara bişi diyemicez. peki garanti kapsamındayken kablolar gitmişti (power supply) benim tamir ettiler falan. değiştirmeleri falan gerekiyo muydu? ayrıca feel e de ne olursa olsun kafam girsin. iki senede iki hard disk yaktı. ulan elektrik aksamını kendim sağlasam bi de arada üflesem bu kadar zarar olmazdı heralde. o kadar para bayıldık bi de sisteme bişi olmasın dşye:S bana da hiçbi şey olmadı valla, üç senedir tıkır tıkır kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 benim kasadan, 1 sene falan kullandım kendi güç kaynağıyla. sonra deli gibi hata yaptığımı farkettim. bırak orjinal olsa da çok adi bir güç kaynağı. çok şükür benim hiç bir şeyimi yakmadı, işte 1 sene sonra yeni fanlar falan alıp kullanmaya başladığımda resetlenmeye başlamıştı. belli ki kaldırmıyor die değiştirmeye gittiğimde ordakiler de abi delimisin sen bu kasa bu güç kaynağına emanet edilir mi nasıl yakmamış şimdiye kadar falan dediler dumur olmuştum. çok ta hafiftir, çünkü içini açıp bakacak olursan bomboş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 valla essek gibi x1950gt iki tane sata hdd ve iki dvdrom calistiriyor, tik bile demedi daha benimkisi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 hmm 100 gb lık film arşivi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 10 tane blu ray ripi kadar asdfas.. benim 2tb a yakin bluray ve divx ar$ivim war, yalan olursa atlarim pencereden sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bas parayı al coolermaster, thermaltake psu feel hurricane kasaların psuları çok dandik ( benim kasam feel hurricane, 1 sene dayandı psu, değiştirmek zorunda kaldım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar