BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 DALGASINA yazmıştım zaaağten, barap bap bap, bap bap bapppa raabba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 meramımı anlatabileceğim başka mecra yok, bulalım hadi ya asdsadasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 şu klipte mavili bi hatun vardı fena ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sarışın bariz daha iyi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 trackID'i açıp kendim söyleyecem az kaldı of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 BULDUM http://www.youtube.com/watch?v=PqQGYbF7puA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 fransızcayla alakası yokmuş, rusça gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 nası buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 asdfg bu ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 google'a "donanımhaber.com fransızca bi şarkı vardı bapbap" gibilerinden yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Je nae sais pas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 champs elysees Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Fransizca dilli milli opusme dili ya. Fonetigi cok acayip gercekten. Yani fransiz bir call centera girsem heralde dö la la diye konusan bir kizi dayanamam operim sap diye. Sfswfefsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zbn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 yardımınız lazım yoksa delireceğim. klibi anlatıyorum muhtemelen 2010 yılında çıkmıştı. 2010 yada 2009. çorak bir arazide bir kadın sandalyeye oturmuş siyahlar içinde. uzun siyah saçları var. parmaklarına siyah kumaş parçaları bağlamış. sonra şarkıya başlayınca arkasında kırmızı bir perde gibi flama benzeri bir şey havalanıyor rüzgarda. şarkı söylerken ellerini uzatıyordu rüzgar falan esiyordu saçları dağılıyordu. şarkı boyunca böyle. şarkı bitince flama sönüyordu kayboluyordu. müzik metal değildi. ağır bir rock veya jazz da değildi. slow ve gayet dinlenesi bir şeydi. ama ne şarkı nede şarkıcı aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Zach said: BULDUM http://www.youtube.com/watch?v=PqQGYbF7puA Günlerdir dilimde. Süpersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ehehe çok iyiymiş loop a aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Bebek gibi Masallah http://sinematurk.com/film/2092-bebek-gibi-masallah/ Su filmde ki sarkilari ariyorum. Nasil buluruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 bu ara duyuyorum sesi rihannaya benzeyen bir kadın var. tarzda elektronik. soundhood ile arattım radyodan çıkmadı. aklımda kalan tek söz "do you think you do" gibi bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Ke$ha falandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 yok ya onunki gibi çatallı değil sesi yumuşak böyle. şarkıda slow gibi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 bi şarkı duydum bende. sanki böyle zenci şarkısı gibiydi. ama içinde a-ha'nın take on me şarkısındaki müziği vardı. var mıdır bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bizim müezzin sabah ezanında araya bi bölüm serpiştiriyo bikaç zamandır. baya melodik lan hoşuma gitti. şöyle bişey: hayyayalellel hele heleee (ES) um, inneheleee bulu buluuuu. ne ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 sarki 80ler olabilir baya new wave joy division tadinda. sozleri dun hatirliyordum bugun uctu gitti yalnizlikla ilgili bir sarki ama yalnizlik bir omur boyu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Lan bi turkce sarki vardi sanirim 2012 cikisli. Bi dj bi kizla sarki yapiyo ama be ismini ne herhangi bi sozunu hatirliyorumz Klipte dj olan oglan arabayla kiza gidiyo boyle kiz da cayir cimende falan. Sevgilim mevgilim bisiler diyodu. Neydi bu sarki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Tamam buldum ya , erdem kinay feat merve ozbey - duman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar