Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle bir şarkı vardı neydi o?

Gimli

Öne çıkan mesajlar

eeeooo said:

nakaratını hiç anlayamıyorum böyle funky bi tarzı vardı şarkının sözleri içinde özellikle nakaratı söylemeden önce bol bol "DO YOU REMEMBER?" "DO YOU REMEMBER FIRST TIME?" filan diye soruyordu

keywords:
do you remember
can you remember
do you surrender

biraz yıllanmış hareketli bi şarkı

N E Y D İ ?

micheal jackson - remember the time olabiler mi
http://www.youtube.com/watch?v=LeiFF0gvqcc
Sosyal ağlarda paylaş

vernon_sullivan said:

az önce sokaktan bi araba geçti

...blablabla
FALL IN LOVE...
blablaabla bla
FALL IN LOVE. . ..
blablabla
FALL IN LOVE

tek anlayabildiğim fall in love dediğiydi. şarkıyı söyleyen kadının zenci olması muhtemel.

sharon den adel-in and out of love
ya da
akcent-too late to cry
Sosyal ağlarda paylaş

voodoo_ said:

vernon_sullivan said:

az önce sokaktan bi araba geçti

...blablabla
FALL IN LOVE...
blablaabla bla
FALL IN LOVE. . ..
blablabla
FALL IN LOVE

tek anlayabildiğim fall in love dediğiydi. şarkıyı söyleyen kadının zenci olması muhtemel.

sharon den adel-in and out of love
ya da
akcent-too late to cry

bu kadar elektronik değildi ya böyle gitarlı filandı

@Tripling: evet eğlenceli bi şarkıydı kıpır kıpır da denebilir .
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 yıl önce falan bir reklamda duyduğum house parçasını hala bulamadım. david vendetta'ya çok benziyordu, bütün şarkılarını dinledim ama yok.

şöyle bişeydi:
dıdıdıı dıdıdıı dıdıdıı dıdıdıı dıdıdıı dıdıdıı dıdıdıı dıdıdıı
dıdıdıı dıdıdıı (BURASI KRİTİK) dıttı dıttıttııı dıdıdııı dıdıdıı dididii didiii
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle klipli bi şarkı vardı neydi o?

zencili mencili böle küba falan tarzı biyerlerde sanki, deniz kenarı.
adam sabah kalkıyo yolda giderken boka basıyo, ayakkabıyı nehir veya deniz kenarından sallandırıp yıkayayım dekren suya dusuruyo gidiyo falan.
sarkı da sozler hayal meyal aklımda, böle inceden raggae falan tarzı " no dont matter, its gonna be better " falan tarzı böle hani pozitif ol tarzı bi şarkıydı.
bulana kızımı vericem
Sosyal ağlarda paylaş

bir şarkı arıyorum, şarkıda ya brainwash yada brainstorm gibi bi şey geçiyordu (yada şarkının ismi boyle bi şey, grupta olabilir). boyle saykodelik bi şeydi, tarzı audioslave gibi bi şeydi. progressive falandı yada, tam hatırlayamıyorum. çizgifilm vari, pijama giymiş gibi bir klibi var. boyle televizyon vardı, sanırım bir penguen bu tvyi izliyordu yada penguene benzeyen bir şey. aklımda boyle sanki tv ve penguen yerinde duruyor, diğer etraf dönüyor gibime geliyordu. arka plan boyle çizgili çizgiliydi. hatırlayan var mı yahu, evet biraz garip açıkladım ama tekrar dinlemek istiyorum o şarkıyı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...