Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle bir şarkı vardı neydi o?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bob dylan ın bi şarkısı vardı 2000lerin başı yada 90ların sonu
klibi saklambaç oyunuydu (hangi 3 aday var 1 kadın için özelliklerini sayıyorlar arada duvar gibi bişey var sora o duvar kalkıyo 1 erkek kalınca vs)
bi buldurun
Mesaj tarihi:
Keşke daha fazla detay verebilsem... Ama ben de pek hatırlamıyorum. Televizyonda duymuştum sanırım; ama birkaç tane daha kelime kapacak kadar vaktim olmamıştı..
Mesaj tarihi:
mari tut gibi bi' şarkı vardı. hatırlayan var mı acaba?

pan flütle filan calıyorlardı. hollanda dilinde( ya da almanca)olması lazım. tam olarak ismini ve sanatçıyı söyleyebilecek birileri var mı?
Mesaj tarihi:
bir grup arıyorum,norveç,isveç civarlarından elektronik müzik rock müzik karışımı bişiler yapıyorlar
hareketli parçaları var

adını şarkılrını falan hatırlayamıyorum bi türlü kafayı yicem
belki birileri 1 2 grup sallarda tutar şans eseri
Mesaj tarihi:
eski bir klip.

hamile genç bir kız, cinnet getirip evinin camına duvar ören bir adam, ps oynamaktan göz altları morarmış iki çocuk olan şarkı. şarkının adını hatırlayamıyorum, melodisini de mırıldanamıyorum. bilen varsa çok makbule geçer.
Mesaj tarihi:
nakaratını hiç anlayamıyorum böyle funky bi tarzı vardı şarkının sözleri içinde özellikle nakaratı söylemeden önce bol bol "DO YOU REMEMBER?" "DO YOU REMEMBER FIRST TIME?" filan diye soruyordu

keywords:
do you remember
can you remember
do you surrender

biraz yıllanmış hareketli bi şarkı

N E Y D İ ?
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

do you remember diyince aklima bir tek marillion - kayleigh
geldi, düsük bi ihtimal ama olsun.
http://www.youtube.com/watch?v=60XzL_lMgZU

do you remmeber yazısını okuyunca benim de aklımda ilk bu canlandı. dur bir açayım da dinleyeyim.
Mesaj tarihi:
soulberry said:

michael jackson'ın bi şarkısı var. bardak kırılması gibi bi sesle başlıyo.

bi şarkısı daha var; böyle akustik sitar tarzı minör bi melodisi var (mor ve ötesi cambaz'ın başındaki çalgıya benziyo). duyunca türk şarkısı sanmıştım hatta.

bende youtube açılmıyo, adını verirseniz daha iyi olur.

Michael Jackson - Jam
  • Yeni Oluştur...