littlec Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 İkinize de çok teşekkür ederim, ama maalesef ikisi de değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 biraz daha ipucu ver taktım kafayı sabaha kadar ararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ya bob dylan ın bi şarkısı vardı 2000lerin başı yada 90ların sonu klibi saklambaç oyunuydu (hangi 3 aday var 1 kadın için özelliklerini sayıyorlar arada duvar gibi bişey var sora o duvar kalkıyo 1 erkek kalınca vs) bi buldurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlec Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Keşke daha fazla detay verebilsem... Ama ben de pek hatırlamıyorum. Televizyonda duymuştum sanırım; ama birkaç tane daha kelime kapacak kadar vaktim olmamıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 @littlec http://www.youtube.com/watch?v=xHCm36nn5yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlec Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Sanırım buydu. Evet evet, buydu, çok teşekkür ederimm :D Vuhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mormeck Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 mari tut gibi bi' şarkı vardı. hatırlayan var mı acaba? pan flütle filan calıyorlardı. hollanda dilinde( ya da almanca)olması lazım. tam olarak ismini ve sanatçıyı söyleyebilecek birileri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 littlec said: Sanırım buydu. Evet evet, buydu, çok teşekkür ederimm :D Vuhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D rica ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
voodoo_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 e2 deki gossip girl tanıtımında arka planda çalan metal bir parça var ne ola acep şarkının adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bir grup arıyorum,norveç,isveç civarlarından elektronik müzik rock müzik karışımı bişiler yapıyorlar hareketli parçaları var adını şarkılrını falan hatırlayamıyorum bi türlü kafayı yicem belki birileri 1 2 grup sallarda tutar şans eseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 dimmu borgir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 aradığım grup buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 shutter island in film sonunda calan sarkilarin isimleri plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 eski bir klip. hamile genç bir kız, cinnet getirip evinin camına duvar ören bir adam, ps oynamaktan göz altları morarmış iki çocuk olan şarkı. şarkının adını hatırlayamıyorum, melodisini de mırıldanamıyorum. bilen varsa çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 geçen gün duydum, yanık sesli bir abi hey baby hey hey hey tarzı birşeyler söylüyordu. arapça gibi geldi sözler ama emin olamadım. yüksek tempolu yaz hiti olmaya aday bir şarkı gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Tıvorlu İsmail olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 yok yok değil :D yabancı bir şarkı eminim.. o beybi beybi come on beybi beybi de değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 tsvetok ı nozh adında rusça bir şarkı. fakat hiç bir yerden indiremedim. bulmuyor programlar . yardımcı olur musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eeeooo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 nakaratını hiç anlayamıyorum böyle funky bi tarzı vardı şarkının sözleri içinde özellikle nakaratı söylemeden önce bol bol "DO YOU REMEMBER?" "DO YOU REMEMBER FIRST TIME?" filan diye soruyordu keywords: do you remember can you remember do you surrender biraz yıllanmış hareketli bi şarkı N E Y D İ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 aklıma bunu getirdi ama değildir muhtemelen http://listen.grooveshark.com/#/artist/Si+S+/29544 si se -slip away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 do you remember diyince aklima bir tek marillion - kayleigh geldi, düsük bi ihtimal ama olsun. http://www.youtube.com/watch?v=60XzL_lMgZU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eeeooo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 gggaaaaahhhh biri söylesin şu şarkıyı sözleri yanlış hatırladım heralde bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eeeooo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 -_-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 vaniLLe said: do you remember diyince aklima bir tek marillion - kayleigh geldi, düsük bi ihtimal ama olsun. http://www.youtube.com/watch?v=60XzL_lMgZU do you remmeber yazısını okuyunca benim de aklımda ilk bu canlandı. dur bir açayım da dinleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
featfromcrash Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 soulberry said: michael jackson'ın bi şarkısı var. bardak kırılması gibi bi sesle başlıyo. bi şarkısı daha var; böyle akustik sitar tarzı minör bi melodisi var (mor ve ötesi cambaz'ın başındaki çalgıya benziyo). duyunca türk şarkısı sanmıştım hatta. bende youtube açılmıyo, adını verirseniz daha iyi olur. Michael Jackson - Jam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar