Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Takas olarak 500 gb lık bir philips external 3.5 hdd var linkteki hatta http://forum.paticik.com/read.php?27,3782218 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bu Nintendo Ds Lite oynaması zevkli bir cihazmı ? Yani psp'ile kıyaslarsak nasıl kalır yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 psp iyi hoşta, hiç oyun çıkmıyordu nerdeyse. bir süre sonra oyunsuzluktan baydım ben. Umarım ds de öyle olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 PSP'ye kıyaslarsak daha iyi bence. Oyunları daha güzal, pili 15 saat gidiyor. Ben şu anda Civilization oynuyorum mesela DS ile, çok da eğleniyorum. Hedef kitlesi faklı ikisinin aslnda, DS tam bana göre. Çok yakın bir arkadaşımda PSP var, pek bir zevk vermedi bana; ya araba yarışı, futbot gibi sporumsu oyunlar ya da God of War gibi düz aksiyon oyunları vardı. DS RPG ve strateji açısından en iyisi bence, hatta tur tabanlı oyun açısından PC'den bile daha iyi diyebilirim. Civilization çok güzel olmuş mesela. Kendine özgü 200'den fazla oyunu var, ve mini oyunlar açısından tam bir hazine. Platform oyunları falan da çok zevkli. Adventure açısından (Click & Point) zaten tek rakibi eski PC oyunları -ki ScummVM ile onların hepsini çalıştırıyor, bir Monkey Island, Beneath the Steel Sky falan oynanabiliyor ve dokunmatik ekran sayesinde PC'den daha zevkli oluyor bazen , modern bir rakibi yok gibi. Bunların hepsi benim görüşüm tabii, ama oyun felsefesi bana tam olarak uyuyor. Pek grafik yok daha çok saf eğlence, fluff, ince stratejiler, iyi bir yapay zeka, minik casual oyunlar, ve bitmesi asırlar süren RPG ve Tur tabanlı strateji oyunları. RTS açısından sadece bir adam gibi oyun var, bu daha anlatabilir belki. Daha çok düşünmek gerektiren şeyler var yani. Eğer bu dediklerim çekici geliyorsa al. Bunda öyle karanlık, aşırı aksiyonlu oyunlar yok (bir - iki tane var sadece). Sevimli bir alet. Sadece taktik olarak kafa yormaya çalışıyor, şöyle şu kombodan sonra adamı şöyle öldüreyim yerine GO tarzı bir oyun sana daha uygunsa buna yönel. Yok ben God of War'ını, PES'imi isterim, zaten Civilization başımı ağrıtıyor, ekranda pikel görünce kusarım diyorsan (var öyle diyenler, nasıl diyorlar anlamıyorum) alma. Bir de en çok satan PSP oyunu 2.5 milyon satmış, PSP 40 milyon satmış. en çok satan DS oyunu 20 milyon satmış (2.5 milyonun üzerinde satan 21 oyunu var), DS 90 Milyon satmış. DS daha pahalı bir de. Oyunları aynı fiyatlarda. DS'de multimedya yok. Film, müzik falan yok yani, sadece oyun. Korsan oyun içinde aletin firmware'ini kırıp, garantisini batırmaya gerek yok, sadece Özel bir kartuş alıyorsun MicroSD girişi olan, oyunları o karta atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bi de yeni dsi ler çıktı. video müzik oynatıp + 2 kamera + daha büyük ekranlar + sd kart girişi felan koymuşlar ama advance slotunu kaldırmışlar bu seferde. türkiye ye gelene kadarda ömür geçer yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Almam onu ben. Hem GBA slotunu kaldırmışlar, hem de pil ömrü 6 saat kadar düşmüş IGN'den duyduğumu göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 yinede psp den oldukça fazla yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ScummVM'u fln psp'de çalıştırıyordu. Mesela psp'de en sevdiğim oyunu örnek veriyim. Puzzle Quest'di. Lemmings fln da cok oynardım böyle puzzle lı oyunları seviyorum birde patapon fln platform oyunlarını seviyorum . Bu alet bana göre mi ? Öyle aksıyon oyunları, futbol basketbol oyunlarından hiç zevk almıyodum. Gta'ı fln sevdim cok güzel yapmışlar ama yeter artık ps2 da oynamaktan bıktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Puzzle Quest DS'de var. Hatta 2008'in en oyunlarını şeçerken genelde Puzzle ve RPG ve Strateji oyunları arasında kalmıştı hep yayınlar. Eğer bu tarz şeyleri seviyorsan tam sana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Platform oyunu seviyorsan zaten New Super Mario Bros. , Yoshi's Island, Sonic, Castlevania, Contra, Metal Slug... en bilinenleri bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 dste film, müzik falan nasıl yok yav? gayette var. ister film izle, ister mp3 dinle ister resimlere bak, ister ircye gir chat, yap, resim çiz,nette surf yap vs... yok yok tabi bu özelliklerin çoğu r4 card tarzı bikart olmadan olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 psp ye xp yükleyende var, remote youtube izleyende orjinal özelliklerden bahsediyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ya sonuçta r4 card yanında standart sayılır ds'in :), özelliklede türksen hehe. default olarak o özelliklerde var sayılır yani. he bide o mantıkla bilgisayardada divx oynatma desteği yok diyebilirsiniz codecler kurulu gelmediği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 o da doğru ^^ hadi yaw çıkarın ds liteları. Bu ayki kredimin çoğunu vericem bak söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ben benimkini 250 ye almıştım yazıcı oğlundan 40 a falanda r4 almıştım 290 a gelmişti, sonra hepsini 220ye satmıştım donanım haberden birine. tabi bunlar olurken dolar kuru düşüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 2 3 tane 100 120 ytl arası sıfır gibi ds normal buldum ama lite istiyorum. Gameboy advance deki ışık faciasından sonra çok üstüne düşüyorum ekran aydınlatmanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 normal dsler çok ucuza gidiyo, ben 50 ye giden bile gördüm donanım haberde. hem estetik değil hemde ekranı karanlık cidden, ds lite ı eline aldığında cidden havalı bi aletmiş gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 elesso said: dste film, müzik falan nasıl yok yav? gayette var. ister film izle, ister mp3 dinle ister resimlere bak, ister ircye gir chat, yap, resim çiz,nette surf yap vs... yok yok tabi bu özelliklerin çoğu r4 card tarzı bikart olmadan olmuyo. Bunların hepsi homebrew ile oluyor ama film yine izlenilemez durumda. Ekran çözünürlük olarak yetersiz kalıyor. Anime izlenebiliyor ama rahat. Bu arada asla R4 kullanma, eski yazdıklarını c/p ediyorum: GERGE said: Ben bir ay kadar önce aldım donanımhaber forumlarından 200'e. Oraya bakmanı öneriyorum. Ayrıca R4 kart almaman lazım. Eskidi artık ve araştırmalarım sonucu öğrendiğim üzere (biraz Google'la görürsün) artık update edilmiyor, bu da yeni çıkan ve çıkacak oyunları oynayamayabilirsin demek. Ayrıca SDHC desteklemiyormuş, desteklediğini söyleyenlerin hepsi sahteymiş. Heryerde kesinlikle R4 almayın diyorlar. Uyarayim ben. DSTT kartı alman gerek. Giddigidiyor'da satıyorlar. Yeni firmware daha dün çıktı. Ortalama 2 ayda bir çıkartıyorlar, desteklemediği oyun yok diyorlar, ben daha rastlamadım. Oyun indirmek için buraya gireceksin: http://nds-roms.com/ DSTT: http://www.ndstt.com/ (Yeni firmware dün çıktı) Genel site: http://www.gbatemp.net/ The R4 team has stopped making firmwares for the R4, and lots of the new games do not work. Along with the halt of the firmware updates, they have stopped producing R4s in China, thus there are hundreds of Fake/Clone R4 cards, which look the same, and act similarly. However, some clones are known to harm the DS itself (N5, anyone), and they break very easily. There are no longer Real R4s in production, so regardless of where you buy it, unless it's an older version that has been bought over a year ago, its not going to be the genuine version. There are a lot of better cards at a cheaper price. That being said, I recommend getting the DSTT, or the Acekard 2. They're both only 12 dollars in DealExtreme, and they're very good cards. Just avoid anything that looks, or similar to the R4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 gittigidiyor dan 155 e aldım şimdi ama şarj cihazı yok. Usb den şarj var diyorlardı doğru mu o ? en azından bi şarj bulana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Yok USB sarj. Ek aparatı var ama USB'den sarj sağlayan. Belki onu yollayacaklardır. Sarj aleti al gg'den, o kadar pahalı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Çarşıya inince alacağım hemen. Bizim ordaki kargocular adi. 8 liralık alete 10 lira kargo alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Şundan alsam çok mu dandik kaçar ? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10289 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 http://www.gamerzines.com/downloading-playzine_24.html NDS hakkında bir online dergi. Yeni sayı uyarısı 2 dakika önce geldi paylaşayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ben de ondan var. Tek bir sorunu var: Bazen, neden bilinmez, MicroSD'deki oyunlar disk hatası vermeye başlıyor. Bu durumda tüm MicroSD diski HD'ye kopyalıyorsun, diski FAT16'ya formatlıyorsun, geri yüklüyorsun herşeyi, kullanmaya devam ediyosun. Bundan başka sorun ile karşılaşmadım. Çalışmayan oyun görmedim. Bir de ekran koruyucu almayı unutma. Önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ondan alacağım kesin + o kart + yedek bateri + kılıf vs vs tuş takımı + kasada alırım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar